Barbaric Roses : zvýšený ovocný podíl.
1 krabka mrkve
1 krabka rudých sladkých paprik
1 krabka jablek
1 krabka nektarinek
1 krabka švestek
1 rajský protlak
med-zkaramelizovaný
směs chilli s převahou habaner
cukr, sůl, ocet, skořice, pár snítek tymiánu, koření do svařeného vína- trochu

Hruška & Brusinka aneb The Spirit of the Llano Estacado :
Tato je výborně fotograficky zdokumentována, tak jen dodám, že pod pojmem krabka můžeme dosadit třeba plastový košíček v kterém se prodává ovoce po kilogramech nebo také používám krabice od salátů z výroben, svého času se v nich třeba prodával i tabák. Nakonec můžete použít i plastové misky do mikrovlnky, v podstatě jde o množství a poměr.
Zde dodám, že k dochucení jsem kromě zobrazeného, použil sůl, ocet, cukr, vanilkový cukr a také, že proslazené brusinky se přidávají až do hotové, rozmixované omáčky, před plněním do sklenic.
Viking Raids :
I tomto případě použiju fotododokumentaci:
Dochucení klasicky sůl, cukr, ocet balsamico a navíc sirup lesní směs. Chilli je směs s převahou Scotch Bonnet.
Dodám, že dýni a papriku jsem předpekl a do hotové omáčky jsem vložil podušené kousky chilli a proslazené brusinky, před plněním do sklenic. Při sterilizování se v omáčce chuti ještě spojí a kousky chilli dodají grády.
No snad jsem to podal dost přehledně, fakt nejsem příznivcem psaných receptů na gramy a mililitry.
Snad Vám bude tento můj počin inspirací a budu rád za ohlasy, jak se Vám to případně povedlo.