Když recepty tak tady jeden.
Šéfkuchařovo tajemství Kempu Rychta :
Vezmou se takhle 2-3 Chilenci ,přidají se 3-4 Growmaniaci a doplní se to do počtu devíti kusů chillizávislákama.
Šoupne se k tomu nějakej ten hustej proviant,bečička pivka,přidá se pár flašek tvrdýho, sem tam ještě přitvrzenýho Morugou, 7podem, Fatalkou ap.
Vrazí se do tohoto kotlíku taky nějaká kvalitní káva, trochu nealka a různých dalších pochutin.
Zahustí se brutálně velkou spoustou odrůd chilli krásek a zjemní se to bytelně, kvantem omáček.
Vyladí se dobrou náladou a humorem.
Poté se prostře v krásném a klidném prostředí, nandá se to na suprové počasí posledních dnů babího léta a cpe se to do hlavy a břicha plnou plechovou hubou, protože další chod bude až na jaře.
Tak takhle nějak jsem tuhle víkendovou chillibaštu ochutnával já a dovolil jsem si to zde napsat.
