Problémy s listy chilli paprik
Re: Problémy s listy chilli paprik
Já vím, Nevím jak tam mam umístit foto,
Buď fotky nahraj na nějaké veřejné úložiště (uloz.to třeba) a dej do příspěvku odkaz, nebo je nahrej do galerie (klikni vpravo nahoře na svůj nick, uživatelský panel-galerie-nahrát obrázek) a pak dej do příspěvku BB kód, který se ti objeví u nahraného obrázku.Marek-WAR píše:Já vím, Nevím jak tam mam umístit foto,
S pak to vyzkousim
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 826
- Obrázky: 0
Chloróza - většinou nedostatek železa, draslíku a jiných mikro prvků.
Může ji způsobit těžká, málo provzdušněná půda, přelívání...
Pomohl by postřik na list - Wuxal susu calcium. jen nevím jak moc je nutné to teď řešit, když už je září a plody na kytce už jsou nebo skoro jsou dozráté a nic více už kytka letos asi nestihne. Já bych to nechal dozrát, sklidil, zamáčkl slzu a s kytkama se pro letošek rozloučil.
Může ji způsobit těžká, málo provzdušněná půda, přelívání...
Pomohl by postřik na list - Wuxal susu calcium. jen nevím jak moc je nutné to teď řešit, když už je září a plody na kytce už jsou nebo skoro jsou dozráté a nic více už kytka letos asi nestihne. Já bych to nechal dozrát, sklidil, zamáčkl slzu a s kytkama se pro letošek rozloučil.
Děkuji ti za radu asi to tak udělám.
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 826
- Obrázky: 0
Ještě počkej co ti poradí ostatní. Ale i kdyby si to začal teď léčit tak docílíš jen toho, že na nových listech už to nebude, ale ty staré poškozené se stejně nezpraví.Marek-WAR píše:Děkuji ti za radu asi to tak udělám.