No zrovna v poslední době bylo dost vlhko. Může to být tím. Počasí se mění, třeba se to zlepší.GrenyD píše:Mám stejný problém s 7POD Bubble Gum, květ nakvete, trochu se rozvine a pak začne zasychat a nakonec upadne.... jsem docela zoufalý a nevím, co s tím :-\
Padání květu
Re: Padání květu
-
- Nový člen
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
Jo taky v to doufám, ono je to nahoru dolů
Caynne Purple na druhé rostlině už dozrává a 7POD ještě ani nezačal .. stejně to vidím, že se bude dozrávat za oknem :-/ pokud teda něco vyroste ...

- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Je to jak u jakého druhu. Mě dozravá doma pak skoro vše. Když se povede babí léto a teplý říjen celkově, tak to bude paráda!
Zdravim.
Ja som mal presne tento isty problem a to so vsetkymi moznymi odrodami. Do rika som maval max 5 (slovom pat) plodov z desiatich krickov. Balkon kde som ich pestoval som mal otoceny na zapad a este mi toienil vedlajsi dom. Potom som zaniesol sadenice k rodicom na balkon otoceny na juho-juho zapad a stal sa zazrak. Do tyzdna boli sadenice obsypane plodmi. Takze podla mojej skusenosti treba ich dat na co najjuznejsiu stranu a ak je to mozne tak von. A pojde to aj bez hnojiva.
Ja som mal presne tento isty problem a to so vsetkymi moznymi odrodami. Do rika som maval max 5 (slovom pat) plodov z desiatich krickov. Balkon kde som ich pestoval som mal otoceny na zapad a este mi toienil vedlajsi dom. Potom som zaniesol sadenice k rodicom na balkon otoceny na juho-juho zapad a stal sa zazrak. Do tyzdna boli sadenice obsypane plodmi. Takze podla mojej skusenosti treba ich dat na co najjuznejsiu stranu a ak je to mozne tak von. A pojde to aj bez hnojiva.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Já pěstuji na jih, takže u me to neni problem, zvlast když mi tohle dela jen jedna rostlinka. Proste se ji nechce.
-
- Nový člen
Ok, tak ji zkusím přesunou na druhý balkon, který je spíše na jihovýchod a uvidímepiatok13 píše:Zdravim.

-
- Nový člen
Jen abych doplnil - kytku jsem přesunul na východní balkon a světe div se, poadání se zastavilo a už nabíhají plody
Moc díky za tip piatok13 !!!!

Do kolika stupňů venku vydrží odrůdy Naga morich a Trinidad Scorpion Moruga . Dal jsem je z verandy ven na dvorek květy přestaly opadávat jadn rostlina je plná květů ale jinak nic moc už se mně to zdá aji pozdě.