Padání květu
Padání květu
Pěstuji Naga morich a Trinidad Scorpion Moruga rostliny jsou krásně vyrostlé cca 1,3m mám je z loňských rostlin rozmnoženo řízkováním,hnojím guano a Hoštické hnojivo na rajčata a papriky rostliny mám na verandě teplo světlo má. Květů je mrak ale sotva se květ otevře krásně rozkvete a potom stonek toho květu jakoby zežloutne a květ upadne prohnojil jsem i granulovanýmy slepičáky ale opadávání se zaství tak na jeden den a pak to padá znovu už nevím co s tím poradí někdo Díky.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Padání květu
Já to mám u jedné loňské black olive také. Je to krásný košatý keř a loni jeden plod, letos nic, desítky květů, zkousel jsem toho mnoho. Proste se ji nechce. 
Zkus guano na list treba taky. Ne do květů. Zkousel jsi ručne oušátkem do květů?

Zkus guano na list treba taky. Ne do květů. Zkousel jsi ručne oušátkem do květů?
Jo skoušel a nic ani jeden plod
- Tea Racer
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Někdy pomáha šoková terapie, bud trochu posušit, nebo změny teplot. Já mám tu black olive uvnitr, takže opylení je složité, ale mel jsem habanero maya red také uvnitř a padaly kvety nonstop, dal jsem ji na balkon a je ověšena plody.
Není na to už zima dnes bylo ráno 8
-
- Nový člen
- Reputace: 0
Mám stejný problém s 7POD Bubble Gum, květ nakvete, trochu se rozvine a pak začne zasychat a nakonec upadne.... jsem docela zoufalý a nevím, co s tím :-\
- Tea Racer
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Já ted dával trochu tekutého Guana, tak uvidíme.