Celostátní sraz a soutěž
- mab
- Stálý člen
- Reputace: 401
- Obrázky: 0
Re: Celostátní sraz a soutěž
A co plánovaná návštěva v Nové Pace?
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
hm nic proti ale já bych zkusil p. Kosinu a pak bych to rozhod co vy na to ?mab píše:A co plánovaná návštěva v Nové Pace?
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
Je to diskusní fórum, proto diskutujme... Je potřeba trochu víc ohlasů, názorů. Je to jen na nás jaké si to uděláme! 

- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
já pudu kamkoliv...
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Posereme zaclonyOMO píše:jsem pro každou špatnost !
Tož já bych to trošku zrekapituloval.
Co se týče návštěvy u Kosinů tak bych to moc neviděl. Za prvé být panem Kosinou tak bych se moc netvářil na to, že by se mi měla po farmě potulvat banda poloožralých chilli borců. Vzhledem k tomu, že bude po hlavní sklizni a bude se mít co otáčet kvůli bussinesu. I tak, kdyby byl ochotný nás tam pustit tak to vidím max tak na hodku a to možná přehánim.
Kdež to na té akci v Hradci člověk podpoří dobrou věc. Ruku na srdce, ono snažit se rozjet nějaké to chillibraní i jinde než je v Brně a bez velké mediální masírky je hrozně těžké a klobouk dolu před borcem, že se do toho pustil. Jasně nebude to žádná mega akce počítal bych max stovka lidí ale co vím tak tam i bude snad i nějaká kapela, pivečko a nějaký ty uzeniny z grilu atd... tam jsou také zajištěny, dokonce mám někde i plakát a kdo bude mít zájem pošlu vám do PM přímo odkaz na tuhle akcičku.
Pro mě jasná volba je akce v Hradci.
EDIT: Navíc co jsem dostal čerstvé info tak se chystá i soutěž v požírání !!
Co se týče návštěvy u Kosinů tak bych to moc neviděl. Za prvé být panem Kosinou tak bych se moc netvářil na to, že by se mi měla po farmě potulvat banda poloožralých chilli borců. Vzhledem k tomu, že bude po hlavní sklizni a bude se mít co otáčet kvůli bussinesu. I tak, kdyby byl ochotný nás tam pustit tak to vidím max tak na hodku a to možná přehánim.
Kdež to na té akci v Hradci člověk podpoří dobrou věc. Ruku na srdce, ono snažit se rozjet nějaké to chillibraní i jinde než je v Brně a bez velké mediální masírky je hrozně těžké a klobouk dolu před borcem, že se do toho pustil. Jasně nebude to žádná mega akce počítal bych max stovka lidí ale co vím tak tam i bude snad i nějaká kapela, pivečko a nějaký ty uzeniny z grilu atd... tam jsou také zajištěny, dokonce mám někde i plakát a kdo bude mít zájem pošlu vám do PM přímo odkaz na tuhle akcičku.
Pro mě jasná volba je akce v Hradci.

EDIT: Navíc co jsem dostal čerstvé info tak se chystá i soutěž v požírání !!
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3126
- Kontaktovat uživatele:
To bude Venca po Čilližroutech, takže rocvičenýlobo píše: EDIT: Navíc co jsem dostal čerstvé info tak se chystá i soutěž v požírání !!

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce