Strato3 píše:Bouřce jsou ty naše „hory“ fuk.Tea Racer píše:Ano znám, bohužel ale naše republika je obehnána horami a tím se to dost záhadně stočí. Ale jako hrubou prognózu to používám a to asi stačí.
A vidět alespoň pár kilometrů za hranice je pro mě ten rozdíl, mezi sklizní a šrotem do kompostu.
Já to mám tak na prd, že když jsem posledně zaregistroval hřmění, tak jsem měl na úklid kytek tak deset minut. (Mám zahrádku hned u lesa a ten mi stíní výhled. Naštěstí jsem se s papričkama zrovna mazlil a mohl jsem tedy reagovat.)
A byli to kroupy velikosti fazole. Pár jsem jich schytal do hlavy (jsem fakt na krátko a tak to mam hned na lebce) a za ucho. No nevypružit to v kolenou tak už tohle nepíšu.![]()
Bohatou sklizeň!!!
S3
V bouřce ano, ale práve tu bouřku tady odklaní. Tady u Lipna už vím, když je z jihu černo, zustavam na pláži a ostatní utíkají ;-)
To lze dlouhodobě sledovat na radaru i meteopress sahá za LInz až k Welsu, takže pohoda. Sledovat se to dá jakkoliv, ale kde to spadne stejne nevís, mnohdy je to plné bourky ale spadne to o 30 km dál.
2 Holu: Držím palce at to přezije!