Počasí a jeho rozmary 2016
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9606
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Počasí a jeho rozmary 2016
Ano znám, bohužel ale naše republika je obehnána horami a tím se to dost záhadně stočí. Ale jako hrubou prognózu to používám a to asi stačí.
- matoha
- Stálý člen
- Reputace: 564
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
podobne sa dá predpokladať vývoj počasia na najbližšie hodiny podľa aplikácie počasí a radar.pre android určite ostatné operačné systémy neviem či majú niečo podobné
Tak moje sezóna asi skončila. Meteostanice ukazuje vítr 52km/h. 

- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9606
- Kontaktovat uživatele:
A sakra, máš to aspon přivázané trochu?
- Strato3
- Stálý člen
- Reputace: 73
Kde ??? Bouřka ???Holu píše:Tak moje sezóna asi skončila. Meteostanice ukazuje vítr 52km/h.
S3
Něco jo, ale moc toho není. Vůbec nevím, jak to bude vypadat, na zahradu pořádně nevidím. Maximálně se můžu modlit. Víc mi nezbývá.Tea Racer píše:A sakra, máš to aspon přivázané trochu?

Jo.. Zvedl se vítr (v Klatovech - bydlím kilometr za městem) před bouřkou. Teď tady fakt slušně prší a nejsem si jist, odkud se ženou mraky. Černo je jen směrem na Plzeň, jinak je všude okolo polojasno.Strato3 píše: Kde ??? Bouřka ???
S3
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2594
- Kontaktovat uživatele:
Tady dnes snad už po páté leje, ale fest. Sice mám drenáž, ale nějaký čas to bude z folijáku odtékat /a taky stále přitékat - spodní voda je už dost vysoko/.
Plánoval jsem že udělám oběd "na kameni", maso naložený v marinádě, tak snad večer, nebo zítra :-(
Plánoval jsem že udělám oběd "na kameni", maso naložený v marinádě, tak snad večer, nebo zítra :-(
- Strato3
- Stálý člen
- Reputace: 73
Bouřce jsou ty naše „hory“ fuk.Tea Racer píše:Ano znám, bohužel ale naše republika je obehnána horami a tím se to dost záhadně stočí. Ale jako hrubou prognózu to používám a to asi stačí.
A vidět alespoň pár kilometrů za hranice je pro mě ten rozdíl, mezi sklizní a šrotem do kompostu.
Já to mám tak na prd, že když jsem posledně zaregistroval hřmění, tak jsem měl na úklid kytek tak deset minut. (Mám zahrádku hned u lesa a ten mi stíní výhled. Naštěstí jsem se s papričkama zrovna mazlil a mohl jsem tedy reagovat.)
A byli to kroupy velikosti fazole. Pár jsem jich schytal do hlavy (jsem fakt na krátko a tak to mam hned na lebce) a za ucho. No nevypružit to v kolenou tak už tohle nepíšu.

Bohatou sklizeň!!!
S3