Počasí a jeho rozmary 2016
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9606
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Počasí a jeho rozmary 2016
To máte parádní, po bouřce jsem jel na kolo a cestou zpět už jsme schytal pár kapek. Nyni opět leje a buřina 

- matoha
- Stálý člen
- Reputace: 564
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
na východe slovenska teda skoro predná ázia
hlásim konečne ustálené slnečné počasie.dva týždne takmer bez slnka tu boli kruté.všetko ťahalo do hora za slnkom poschodia nepribúdali kvety ako sa ukázali tak aj odpadli snáď to už pôjde.neprajem žiadnemu pestovateľovi také výkyvy že prídu horúčavy trvá to týždeň a potom za ďalšie dva týždne je slnka dokopy pár minút..tie výkyvy počasia papričkám škodia a nedajú sa dobehnúť žiadnym hnojivom ani žiadnou starostlivosťou navyše.

Dík za varování, bohužel jsem si ho přečetl až teď, takže jsem na nějaký větší slejvák nebyl připravenej a sklep tu buřinu taky poznal zblízka..Tea Racer píše:Tak pred pár h, se tu prehnala buřina, papričky ok. Ale zvedl se vítr a pa k začal sekec mazec. Žene se to nekam smě CB a spíš ještě západněji, budte na pozoru.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
A jak jsi dopadl? Je to zlé?Holu píše:Dík za varování, bohužel jsem si ho přečetl až teď, takže jsem na nějaký větší slejvák nebyl připravenej a sklep tu buřinu taky poznal zblízka..Tea Racer píše:Tak pred pár h, se tu prehnala buřina, papričky ok. Ale zvedl se vítr a pa k začal sekec mazec. Žene se to nekam smě CB a spíš ještě západněji, budte na pozoru.
Co máme na zahradce, je ok častečně přikryte pod pergolou. Balkon je uplne v pohode, tam hrozí jen mráz a vítr.
Kytky až jsem se divil docela v pohodě. Horší byl sklep no .. Ale nebylo to tak strašný jako na začátku měsíce, takže můžu říci, že docela OK
- Tea Racer
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak aspon že tak. Tady se zvedl vítr a pak nic. Je tu černo nad Lipnem. Uvidíme no. Mám letos poprvé převislá rajčata na balkone a divím se co to vydrží, je to obsypané plody, snad dozrají, ale sleduji každý vítr.
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2594
- Kontaktovat uživatele:
Z folijovníku vypouštím vodu, ale jinak dobrý ......
- Strato3
- Stálý člen
- Reputace: 73
Dobrý den!
Synek našel tyto stránky. (meteo radar pro evropu)
Možná to již používáte, ale pro ty co ne, tak je tam vidět i oblačnost (déšť, bouřky a doprovodné jevy) za hranicemi ČR.
Dalo by se odhadnout co nás v ČR čeká.
Vlevo nahoře je nastavení a tam lze nastavit a zobrazit i blesky a počet snímků a vlevo dole Vaši polohu.
http://www.radareu.cz/?&lng=cz
Hezkou neděli!
Strato3

Synek našel tyto stránky. (meteo radar pro evropu)
Možná to již používáte, ale pro ty co ne, tak je tam vidět i oblačnost (déšť, bouřky a doprovodné jevy) za hranicemi ČR.
Dalo by se odhadnout co nás v ČR čeká.
Vlevo nahoře je nastavení a tam lze nastavit a zobrazit i blesky a počet snímků a vlevo dole Vaši polohu.
http://www.radareu.cz/?&lng=cz
Hezkou neděli!
Strato3