a na prázdny žalúdok to musí byť riadna šupa a nečudujem sa že to má problém stráviť.je to extrém
co bys chtěl od pacientůmatoha píše:tak takto to skúšať nikdy nebudem.podľa mňa je to zbytočne prehnané načo to takto hrotiť
Okay já to nemyslel zle, to slovo zprznil až vědátor Vaněk, do té doby to bylo pozitivnílobo píše: OMO kamarade, prosim Smakulada to ne smakulada = shit.
Ak chceš takú akurát pikantnú omáčku, rátaj na jednu zrelú morugu 1kg rajčín, ak silnejšiu, veselo pridávaj papričky:-)JurassicChilli píše:Ja obdivujem ľudí ktorí niečo takéto dokážu, ale tiež asi pre istotu navždy ostanem na tej nejakej svojej pomyselnej hranici znesiteľnej pálivosti. Obzvlášť po tom, čo som si nedávno chlipol neočakávane silnej Bring the Pain omáčky. Podobné kŕče žalúdka ktoré som vtedy mal už moc netúžim znovu zažiť.
Hmm.... len čo urobím s tými Trinidad Moruga Scorpiónmi ktoré mi začínajú kvitnúť. To bude musieť hooooooodne rajčiat položiť svoj život za to, aby v omáčke zriedili tú ich pálivosť.![]()
Já dělal hruškovou a švestkovou a paráda!!matoha píše:keď už sme pri omáčkach dočítal som sa tu aj inde o klasike s paradajkami potom o ovocných ananás marhuľa broskyňa jahoda a slivky (švestky) niekto skúšal?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host