Recept si tisknu a určitě vyzkouším.

Parááda vyzkouším...mohu ty povařené kůže umlít ??Erben61 píše:Ahoj přátelé. Sice jsem tenhle receptík i povídáním obšlehl z Facebooku ,ale je to z mého oboru a je to tak dobrý, že mi to nedalo to sem nepřidat.Ostatně chilli je tam také zmíněno a je tam také zmínka evokující jistého barda zde!!!!
Kadlíkova vepřová pochoutka
..........
Dr.Pedr píše:Parááda vyzkouším...mohu ty povařené kůže umlít ??Erben61 píše:Ahoj přátelé. Sice jsem tenhle receptík i povídáním obšlehl z Facebooku ,ale je to z mého oboru a je to tak dobrý, že mi to nedalo to sem nepřidat.Ostatně chilli je tam také zmíněno a je tam také zmínka evokující jistého barda zde!!!!
Kadlíkova vepřová pochoutka
..........
Vystihl jsi to úplně dokonale. Nehadat se, nepočítat, prostě jen si to vychutnat...Holu píše:Já tomu prostě nerozumím, proč do háje řešíte nějaké peníze na kolik vyjde sklenička? Nejsme na matematickém fóru. Mě osobně nezajímá, jestli mě vyjde sklenička na 5, 22 nebo 100 Kč. Recept se mi líbí a vyzkouším ho. Koho to bude zajímat, tak si to spočte, ale je absolutně nemístné tady jeden druhého popichovat o tom, že to tak je nebo není. Trošku nadhledu borci. Pokud Vás to bude svádět dál, tak údaj o ceně/sklenička prostě smažu a ty komentáře s tím spojené taky.
To jsem si fakt nemyslel, že se tady budete hádat s prominutím o takovéhle wolovině.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host