Scorpio moruga
Scorpio moruga
Mam rostlinu scorpio moruga.Zalevam do samozavlazovaciho kvetniku objemu cca 20 litru a jednou tydne hnojim chili fokusem.Presazoval jsem do zahradnickeho substratu.Hnojil jsem tyden po presazeni.Kytka roste ryhle ale u velkych listu mam jakoby vykus nebo potrhani .Lehce se krouti spicky listu nahoru.Obcas rosim.Poradte kde a jestli delam chyby a kde.diky
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 828
- Obrázky: 0
Re: Scorpio moruga
Ty špičky listů by mohly být přehnojení.
S fotkou by to bylo lepší.
S fotkou by to bylo lepší.
-
- Stálý člen
- Reputace: 178
Prehnojeni.Substraty jsou spravidla predhnojene az na sest tydnu.Prestan hnojit a rosit.Samozavlazovaky take nejsou uplne idealni na chilli.Ja mam dve chilli v samozavlazovacich a radeji zalevam opatrne jenom horem.Kdyz sem lil vodu do toho prostoru pod kytkou tak rostla zebracky.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9616
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem to psal jinde, jak říká kolega, prehnojení, mozná i dalsi veci. Treba po ostrem vetru se mi také pokroutily listy.
Samozavlažováky mam z 90 %, musis proste zalít spodem a pak treba tyden nezalévat, pozor na to! nebo vrchem, ale pak to trochu ztrácí smysl.
Samozavlažováky mam z 90 %, musis proste zalít spodem a pak treba tyden nezalévat, pozor na to! nebo vrchem, ale pak to trochu ztrácí smysl.