Údajně by měly být dlouhé kolem 40-50 cm, ale čert jim věř. Nakonec mi leží na zemi /rostliny nějak nechtějí růst do výšky/. Musím je podkládat, aby neuhnily. Semínka na příští sezónu ti bez problémů pošlu, když budeš mít zájem /a připomeneš se/.Kendy píše:To s těmi dlouhými plody se mi hrozně líbí.
gandalf 2016
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2598
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: gandalf 2016
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
Šlo by případně po sezoně poslat nějaká semínka? Nemůžu nikde Calico sehnat a rád bych jí příští rok zkusil kvůli vému designu (nevíc to bude nejspíš špatná sezona pro měgandalf píše:Jestli myslíš v tom květníčku, tak to je Calico. Mám to na rozdáváníVasjis píše:To loco je bomba doufám že si to teda nepletu to flekatý

- gandalf
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Když mi pošleš tak v lednu adresu, tak ti semínka pošlu, případně přihodím i něco jiného.Bullets píše:Šlo by případně po sezoně poslat nějaká semínka? Nemůžu nikde Calico sehnat a rád bych jí příští rok zkusil kvůli vému designu (nevíc to bude nejspíš špatná sezona pro měgandalf píše:Jestli myslíš v tom květníčku, tak to je Calico. Mám to na rozdáváníVasjis píše:To loco je bomba doufám že si to teda nepletu to flekatý)
Nádhera pane!
Budeš mít semínka těch kozích rohů? 

- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
Úžasné pralesy...
Semínka těch maxi kozich rohů bych taky bral...
Semínka těch maxi kozich rohů bych taky bral...

- gandalf
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jj, kolik budeš chtít, fakt pekelný.Holu píše:Nádhera pane!Budeš mít semínka těch kozích rohů?