Počasí a jeho rozmary 2016
-
- Nový člen
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
Re: Počasí a jeho rozmary 2016
Tak už i u nás konečně zapršelo, ale zase z extrému do extrému :-/ v noci bouřka a fujavice a od rána chčije a chčije. Venkovní teplota cca 14°C ... Takže kytky jsem opět strčil za francouzské okno. Málo sluníčka :-(
Naposledy upravil 1 dne GrenyD; celkem upraveno 20x.
Já je mám pořád venku. Musí si zvykat..
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
konečně tu pěkně sprchlo, nádrž na vodu bude snad plná
včera sem doplnil nadzemní a polil i travník... už mi rostlo skoro seno

- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
http://portal.chmi.cz/files/portal/docs ... dview.html.oskar69 píše:konečně tu pěkně sprchlo, nádrž na vodu bude snad plnávčera sem doplnil nadzemní a polil i travník... už mi rostlo skoro seno

-
- Nový člen
- Reputace: 0
Já jsem asi ten rozmazlující rodičKendy píše:Já je mám pořád venku. Musí si zvykat..

Jinak změna! Už neprší, ale jen "fouká" vítr....
I silný vítr by květy, s kterými kytka "počítá", odfouknout neměl. Nebo alespoň pokud je na vítr kytka trošku zvyklá.
Měl jsem několik kytek mimořádně obsypaných květy a přežily i ty velké fujavice před nějakou dobou. Květy zůstaly (nebo alespoň většina) a dneska jsou z nich plody.
Měl jsem několik kytek mimořádně obsypaných květy a přežily i ty velké fujavice před nějakou dobou. Květy zůstaly (nebo alespoň většina) a dneska jsou z nich plody.
Oskar69: Seno na trávníku, to tam máte takové tropy? Tady na severu vše krásně vlhké, pořád pršelo... O suchu ani památka a hub jak...
Byl jsem u Jetřichovic (české švýcarkso NP) a to jsem se zaradoval, samej masák a kovář a holubinka a ještě teď mám v práci řízečky a dlabu)
Nasušeno, uvařeny 4 druhy jídel, paráda... i chilli tam šlo
Byl jsem u Jetřichovic (české švýcarkso NP) a to jsem se zaradoval, samej masák a kovář a holubinka a ještě teď mám v práci řízečky a dlabu)

Nasušeno, uvařeny 4 druhy jídel, paráda... i chilli tam šlo

Naposledy upravil 1 dne BlueShark; celkem upraveno 20x.
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
to já mám taky strach, ale co už, ze záhonu to vyrývat nebudu, ať se poperou, stejně jako moji junioři zahradníciGrenyD píše:Já jsem asi ten rozmazlující rodičKendy píše:Já je mám pořád venku. Musí si zvykat..![]()