Papriky jsem mezitím nehnojil. Jsou 3 týdny přesazené a postřik jsem taky nepoužíval. Jediné s čím jsem měl problémy, byly mšice, ale těch moc nebylo, takže je stačilo obrat a nasadit pár berušek které to zlikvidovaly. Mám papriky ještě na poli a tam je to ještě horší. Jsou na slunci celý den, ale sladké papriky to nemají. Jsem kousek od Pálavy a vůbec tady neprší, jen svítí slunko. List, který byl hodně poškozený, šel jednoduše odtrhnout. Malé fleky jsou i na řapíku u listu. Papriky rostou dobře a nasazují velké množství květů. Sem tam nějaký květ uschnul. Mají to i jalapeño. Když by se to ještě zhoršovalo, tak bych napsal, ale objevilo se to před pár dny. Přidávám ještě fotku celé rostliny.Kendy píše:Může to být prostě jenom popálené od slunce (jak dlouho je máš venku?), Bakteriální, virová infekce....
Může to být i od nějakého postřiku, ale to si myslím, že by na listech byly vidět zaschlé fleky.
Pokud je to jenom popálené od slunce, tak to není žádný problém. Pokud nějaká infekce, tak to sleduj a pokud se to bude šířit, tak odstraňuj listy, kde se to hodně rozjíždí a pošli víc detailů. Na běžné bakteriální infekce jsou postřiky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů