zalévání ve skleníku

Ptejte se na cokoliv, žádná otázka není špatná
Kendy
Moderátor
Reputace: 759
Obrázky: 0

Re: zalévání ve skleníku

Příspěvekod Kendy » 08 čer 2016 11:40

Podle toho co píšeš je všechno v pořádku.

Květináče +- dobrý. 5 litrů se mi zdá už trošku málo, ale na menší kytky by to možná stačit mohlo. Zalévat za 2-4 dny je taky +- v normě. I když teda jestli zaléváš jednou za dva dny při +- 25 stupních, tak při 35 už asi nebudeš stíhat. Možná ale zaléváš po menších dávkách, ale častěji.

Já zalévám radši večer. Přece jenom při zalévání se může dostat voda na listy. Přes noc uschne, ale při ranním zalévání to nemusí stihnout a slunce ti přes vodu může popálit list. Ale neber to tak, že ti to nějak vymlouvám. Určitě to není žádný problém.

Ty svěšené listy navečer jsou opravdu v pořádku a není potřeba to nijak dál řešit.

kratas
Nový člen
Reputace: 0
Obrázky: 0

Re: zalévání ve skleníku

Příspěvekod kratas » 08 čer 2016 12:32

Jak říkáš, jakmile zapadne sluníčko a klesne teplota, tak se listy zase narovnají a jsou krásně pevné. Plody, které trošku narostou už pak bezpečně drží. V létě to bude hodně náročné. Už začínám stavět nějaký zavlažovací sytém, protože budu 2 týdny na dovolené a lidé, kteří mi tam budou chodit zalévat kytky tam nebudou moci chodit každý den, tak aby to chuděrky nějak rozumně přečkaly.

Zpět na „Začátečnický koutek“