Se divím, že mu tam africké dětičky nenapíchaly lopatky a bábovičky
Pedro-druhé velké pěstování
Re: Pedro-druhé velké pěstování
Proč tam nedá normální hlínu viď 
Hoši, vy jste sama pr.el, ale lepší tady prostě není. To u nás koupíš v supermarketu vše, tady jsem rád, že jsem sehnal jogurty ve větších kelímcích, abych měl do čeho zasadit.
Podle mě si vymýšlíš, máš tam vše, jen zkoušíš extrémy, co vydržej chilli 
Ano... tak to musí být.BlueShark píše:Podle mě si vymýšlíš, máš tam vše, jen zkoušíš extrémy, co vydržej chilli
Pedro, nádherné to máš. Smekám pomyslný klobouk, ať se daří i nadále. 
Děkuji. Na ty podmínky tady to ujde. Uvidíme za 14 dní. Jak se kytky chytnou.Holu píše:Pedro, nádherné to máš. Smekám pomyslný klobouk, ať se daří i nadále.
Pedro, kámo, je to fakt paráda, na ty podmínky úžasný a držím palce a těším se na dalši týdny a fotky.
Šikula
Šikula
Vždyť už se nějakou dobu známe...a vím co je sranda. Jinak takové shrnutí...klíčivost byla super. Vše bylo téměř okamžitě venku. Krásně rostly všechny odrůdy co mám vysazené. Je vidět, že teplo a 12 hodin slunce dělají své. A to mi jala jdou už do květů.
Ještě budu dávat opožděné fatalii do kbelíku.
Co se týká reportu odtut, tak již jen 3 týdny, pak se jedu podívat na rodinu. Ale kolega mi snad bude posílat fotky a starat se mi o to po dobu mé nepřítomnosti tady.
Ještě budu dávat opožděné fatalii do kbelíku.
Co se týká reportu odtut, tak již jen 3 týdny, pak se jedu podívat na rodinu. Ale kolega mi snad bude posílat fotky a starat se mi o to po dobu mé nepřítomnosti tady.