VrteP 2016
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 826
- Obrázky: 0
Re: VrteP 2016
U děložních lístků bych tomu moc váhu nedával, uvidíš až budou i pravé lístky, ty už by měli být stejné 

Hele, já si loni řekl, že když mám jiné papriky, tak že jim dám péči. A upřímně...na*rat. Dopadlo to na prd, takže jsem pak naházel semínka odhadem do velkých kelímků, vždy několik odrůd a celá sezona pak dopadla docela dobře...tedy hodně dobře. Viz moje loňské vlákno. Takže se mi jen potvrdilo co tu říkám od loňského roku, že se v tom hledá zbytečná věda. 1 semínko, 5 semínek...vždyť je to fuk.VrteP píše:Možná je to zbytečný,ale v sadbovačích to dělám taky a pak když to přesazuju do větších tak je jenom opatrně oddělím od sebe abych nepoškodil kořínky.A někde jsem četl že když nechaš dvě vedle sebe,tak se navzájem podpírají a když plodí tak se jedna předhání před druhou :o))).Ale co je na tom pravdy ví jen ten nahoře :o))))
Moje moto je tu známé, ale připomenu : "Nestavíme jaderný reaktor, ale pěstujeme kytky."
Toho je třeba se držet. A letos tady v Africe? Nikde nejsou speciální sadbovače, zemina, jiffi, postřiky...a přesto to roste. Příroda si najde cestu.
Tak už vyrostli další lístky a jsou zelený.Měl jsem zato že budu mít něco extra a vypadá to že to bude klasika.
Ale to neva,uvidíme finální plody.
Ať vám to roste.VrteP
Ale to neva,uvidíme finální plody.
Ať vám to roste.VrteP
Je tu malý upík.Včera jsem dostal pár sladkých paprik od známého.A tak jsem je hned zasadil.Koukněte :o))

Pak jsem měl jednu sazeničku Naga Jolokia PC1 Ta šla do 10L květináče.Počítám že zní udělám trvalku.

A ještě týden musí tyto rajčátka počkat a půjdou ven.Už se těším.Taktéž mi je věnoval známý.
.
Snad se bude dařit.A dnes večer se chystám dát pálivky co mám doma.
Ať to pálí ahoj všem co sledují
Pak jsem měl jednu sazeničku Naga Jolokia PC1 Ta šla do 10L květináče.Počítám že zní udělám trvalku.
A ještě týden musí tyto rajčátka počkat a půjdou ven.Už se těším.Taktéž mi je věnoval známý.
Snad se bude dařit.A dnes večer se chystám dát pálivky co mám doma.
Ať to pálí ahoj všem co sledují
moc pěkný skleník.