Celostátní sraz a soutěž

Co se kde a kdy děje, slevy, akce, kde nakoupit
Vasjis
Stálý člen
Reputace: 490
Obrázky: 0

Re: Celostátní sraz a soutěž

Příspěvekod Vasjis » 22 dub 2016 17:05

wlasta1 píše:No Vasjis, já to měl dneska podobně. Přidali mi víc práce v Itálii a k tomu je ve středu svátek ve Slovinsku. No, budu to mít o koule, ale včas budu na značkách...!
P.S: praha: každopádně tě nebudu moct vzít sebou. Už tak to budu mít dost na hovno...
Tak uhádal jsem to ale asi budou ksichy teď 14 sní :D A nás je zas málo lidí ani už se těch novejch co nastoupí neptám na jméno než se zaučí tak už končí nemá to cenu :) Tak v pátek.

PS: Barone budeš s něčím chtít pomoct připravit něco nebo tak ? Když nepojede manželka tak můžu vyrazit hned ráno nikdo se mnou nechce jet :(

OMO
Stálý člen
Reputace: 3127
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 22 dub 2016 18:04

Doufejme že "pičasí" vyjde. Předpověď je zatím všelijaká. Byla by škoda toho výletu na Hostýn.
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce

Vasjis
Stálý člen

Příspěvekod Vasjis » 22 dub 2016 18:22

Doufejme že jo ale věřím že se na cestu už nějak zahřejme. A co mám hoši vzít sebou nechci tam přijet s holou prd.lí. Vezmu nějaký semínka zavařený habanera a nějaký omáčky. Ještě něco vás napadá ?

OMO
Stálý člen
Reputace: 3127
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 22 dub 2016 18:56

Vasjis píše:Doufejme že jo ale věřím že se na cestu už nějak zahřejme. A co mám hoši vzít sebou nechci tam přijet s holou prd.lí. Vezmu nějaký semínka zavařený habanera a nějaký omáčky. Ještě něco vás napadá ?
Dobrou náladu a případně nějakou domácí kořaličku na rozpuštění mastnoty a kapsaicinu :firy:
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce

Baron z Žop
Stálý člen
Reputace: 3470

Příspěvekod Baron z Žop » 22 dub 2016 19:27

:tiphat: Vasjisi,díky za nabídku tvé pomoci a určitě jí všichni oceníme při pracích viz str 22,foto 3+5. Já mám příští pátek už od oběda padla a valím směr Přerov,při cestě vyzvednu Colostomizera a společnými silami naložíme 2 sůdky pivka a jedem do Žop. Klíče od školy budu mít už od čtvrtku takže tam pak od nás ze zbrojnice, která je hned vedle nanosíme pár věcí, narazíme pivko a budem vyhlížet netrpělivě staré i nové kamarády. Jídla bude hafo, pátek strava jak minule :thumbup: a k tomu něco do trouby, Omo neboj a na Světlanu nedej...

wlasta1
Stálý člen
Reputace: 266

Příspěvekod wlasta1 » 22 dub 2016 20:51

Baron z Žop píše::pátek strava jak minule :thumbup:
No co by to byl za sraz bez páteční slavnostní večeře :angry1:
Už se klepu na ten mlýnek... :cooking:

Vasjis
Stálý člen

Příspěvekod Vasjis » 22 dub 2016 22:09

Trochu se bojim toho rana a az se budu v noci dusit alergii abych se ho taky dožil :) ted jsem dojel k nasim a tata jel vyzvednout sunky tak vemu sunku mastnym se taky nic nezkazi uz se na Vas fakt tesim tenhle tyden bude v praci nekonecnej i kdyz bude mit jen 4 dny

proki73
Moderátor
Reputace: 36

Příspěvekod proki73 » 23 dub 2016 07:16

Vasjis píše:Trochu se bojim toho rana a az se budu v noci dusit alergii abych se ho taky dožil :) ted jsem dojel k nasim a tata jel vyzvednout sunky tak vemu sunku mastnym se taky nic nezkazi uz se na Vas fakt tesim tenhle tyden bude v praci nekonecnej i kdyz bude mit jen 4 dny
neboj já budu mít sebou léky na alergie a máme tak i doktora sice živí nejsou jeho parketa ale i tak

Zpět na „Události, schůzky a akce, novinky“