poridil jsem sklenik 190x370x200 a zajima mne kolik kytek je tak prihodne tam dat,moje predstava je ,ze sem dam milionovky

22? není to moc ? když budou mít cca 60-80 šířku ?Dr.Pedr píše:Záhon šíře 80 cm ulička 40 cm....tzn. dva záhony 80 x 370...můžeš je sázet ve dvou řadách od sebe cca 60 cm...aby krajní a poslední kytky nebyly na těsno sázel bych tak 10 až 11 kytek na jeden záhon tj. max 22 kytek na skleník..metodou cik- cak .......nebo můžeš udělat záhonové účko pak se ti tam vejde o pár sazenic více....
...je to moc..také bych ubral ...ale znáš nadšence začátečníky....desítky odrůd...chtějí velkou úrodu...tak jsem bajvoko spočítal maximum..Vasjis píše:22? není to moc ? když budou mít cca 60-80 šířku ?Dr.Pedr píše:Záhon šíře 80 cm ulička 40 cm....tzn. dva záhony 80 x 370...můžeš je sázet ve dvou řadách od sebe cca 60 cm...aby krajní a poslední kytky nebyly na těsno sázel bych tak 10 až 11 kytek na jeden záhon tj. max 22 kytek na skleník..metodou cik- cak .......nebo můžeš udělat záhonové účko pak se ti tam vejde o pár sazenic více....
Ptal jsem se na optimální počet rostlin ,ne na maximální džungliDr.Pedr píše:...je to moc..také bych ubral ...ale znáš nadšence začátečníky....desítky odrůd...chtějí velkou úrodu...tak jsem bajvoko spočítal maximum..Vasjis píše:22? není to moc ? když budou mít cca 60-80 šířku ?Dr.Pedr píše:Záhon šíře 80 cm ulička 40 cm....tzn. dva záhony 80 x 370...můžeš je sázet ve dvou řadách od sebe cca 60 cm...aby krajní a poslední kytky nebyly na těsno sázel bych tak 10 až 11 kytek na jeden záhon tj. max 22 kytek na skleník..metodou cik- cak .......nebo můžeš udělat záhonové účko pak se ti tam vejde o pár sazenic více....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti