Holu 2016
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
Re: Holu 2016
Ahoj, tak jsem si trochu početl v tvém linku a vzal si pak na pomoc strýčka Googla. Zaujalo mě jak jdeš do věcí, kam se každý nepouští. Třeba se mi líbí a moc se to tu neprobírá ,tkzv.divošky a v té souvislosti jsem trochu studoval rod Capsicum Lanceolatum..... mají úžasný květy a řada z nich moc nepálí.Ideální odrůdy pro mě, jež nasyrovo chilli skoro nejím a baví mě hlavně pěstování a okrasný aspekt. Možná i proto se ve zdejší někdy honbě za miliony SHU trochu opomíjí. To je velice záslužné a říkám si pane Majore, že asi armáda ,od dob mého dvouletého účinkování v ní , došla k jakési osvícenosti. Máš moje uznání chlape
Ať se Ti daří. 
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Díky pánové. 
Shodou okolností to byl právě článek o Lanceolatum.
Mě tyhle opomíjené a méně známé druhy baví. Moc lidí tyhle druhy nelákají nebo je neznají. Jsem zvědav, jestli si s tím dokážu poradit. Co se týče těch "vojenských hlášení" chtěl jsem to trošku okořenit, aby to i při čtení trošku bavilo a mě samotného to nadchlo a dělám to zatím velmi rád. 
Shodou okolností to byl právě článek o Lanceolatum.
Zdravím pánové.
Dneska probíhalo již dříve zmiňované přeskupení na nová stanoviště. Uvidíme, jak to vojíni zvládnou. Jsou rozděleni na 4 větší roty, kde každá hlídá určitou stranu. Co se týče posledního náboru, tak ten byl dnes ukončen. Zítra začne nový pro méně náročné členy (chtěl jsem dneska, ale prostě nestíhám...). Aktualizoval jsem první příspěvek + zítra hodím pořádné hlášení s pořádnými foty (nemilitaristicky psané). Tohle je jen, aby bylo vidět, že se náš prapor nefláká, ale maká.
Tady je jedna z rot na svých stanovištích

Dneska probíhalo již dříve zmiňované přeskupení na nová stanoviště. Uvidíme, jak to vojíni zvládnou. Jsou rozděleni na 4 větší roty, kde každá hlídá určitou stranu. Co se týče posledního náboru, tak ten byl dnes ukončen. Zítra začne nový pro méně náročné členy (chtěl jsem dneska, ale prostě nestíhám...). Aktualizoval jsem první příspěvek + zítra hodím pořádné hlášení s pořádnými foty (nemilitaristicky psané). Tohle je jen, aby bylo vidět, že se náš prapor nefláká, ale maká.
Tady je jedna z rot na svých stanovištích
-
Soaker
- Stálý člen
- Reputace: 7
- Obrázky: 0
klicivost mas super, zatialtovypada pekne, drzim palce
Krásná práce, jen tak dál 
Díky pánové, nějak nestíhám . Více fotek, jak jsem sliboval, dodám zítra!