Ahojte
Tento rok budem sadiť prevažne mierne pálivé druhy papričiek na priamy konzum a zaváranie. Pestovať budem niečo v skleníku kde sa mi zmestí 11 koreňov a niečo v nádobách na terase, nachystaných mám zatiaľ 8 kýblov z minulej sezóny.
Niektoré semienka mám už doma a predpokladám že zajtra dorazí objednávka zo seminka-chilli a hneď by som to aj všetko naraz posadil.
Budú to tieto druhy:
Habanero Peach
Fire Flame
Caloro
Salsa (Zrzek ďakujem)
Jalapeno Orange
Jalapeno Mammoth
Long Slim Cayenne
Rodeo F3
Cherry Chocolate
Bishops Crown
Red Peter Penis Pepper
A ešte jedna no name sladká červená kápia z Tesca
R-Hova sezóna 2016
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
- Obrázky: 0
Re: R-Hova sezóna 2016
taky si nechám víc kusů s nižžším palem, ale dám i nějaké potvory
, tak ať ti rostou ku radosti

Z poučenia z minulej sezóny som sa rozhodol takto preto lebo som všetko dozreté okrem Haba T. stíhal zjesť a len málo mi ostalo na zaváranie.
Tento rok chcem aj konzumovať aj zavárať
Tento rok chcem aj konzumovať aj zavárať

Tak tento rok nič moc, zo zasadených 28 semienok vyliezlo po dvoch týždňoch zatiaľ len 18. Dosadil som pre istotu ďalšie, tak snáď ešte niečo bude.
Mám nachystaných 19 stanovíšť + 6 na okrasky tak to dúfam aj zaplním.
Mám nachystaných 19 stanovíšť + 6 na okrasky tak to dúfam aj zaplním.
Ahoj,
máš to pěkný, držim palce, ale mám jednu otázku. Proč to máš v průhledných kelímcích... Kořenům světlo nedělá moc dobře.
máš to pěkný, držim palce, ale mám jednu otázku. Proč to máš v průhledných kelímcích... Kořenům světlo nedělá moc dobře.
0,3l poháriky dostanem u nás len priehladné a kým dorastú korene po okraj tak to presadím. Pestoval som takto aj minulú sezónu a bolo to OK.