Kiko 2016
-
- Stálý člen
- Reputace: 54
- Obrázky: 0
Re: Kiko 2016
Mě šli Haba taky jako první...
-
- Nový člen
- Reputace: 18
Dakujem Miky, ja tie ktore maju roztvorene listky teda vyberiem von a budem im svietit mimo.
Co sa tej cepicky tyka. Riesil som ten isty problem vcera vecer. Nezdalo sa mi pri par rastlinkach to, ze este stalu maju to semiacko na sebe a nevidel som, ze by sa to nejako menilo. Nastastie som tu na fore nasiel dost informacii. A nakolko kropim tie jiffy rozprasovacom ( niekedy aj 2x denne ), tak som ich mal vlhke a mohol som ciapocky dat bez problemov dolu. Jednou rukou som chytil rastlinku, druhou semiacko a slo to krasne. Bal som sa toho, ze to zacne hnit, tak som jej radsej pomohol.
Co sa tej cepicky tyka. Riesil som ten isty problem vcera vecer. Nezdalo sa mi pri par rastlinkach to, ze este stalu maju to semiacko na sebe a nevidel som, ze by sa to nejako menilo. Nastastie som tu na fore nasiel dost informacii. A nakolko kropim tie jiffy rozprasovacom ( niekedy aj 2x denne ), tak som ich mal vlhke a mohol som ciapocky dat bez problemov dolu. Jednou rukou som chytil rastlinku, druhou semiacko a slo to krasne. Bal som sa toho, ze to zacne hnit, tak som jej radsej pomohol.
-
- Stálý člen
- Reputace: 22
Resim to podbne, ale podarilo se mi vcera utrhnout i listky tak z toho mam strach, zkusim vic kropit a uvidime. 

Moje první pěstování - Miky 2016 | You love it even it makes you cry.
-
- Stálý člen
Já mám helmy jen u některých Rocot, ty černý semena jsou pěkně pevný. Pokropil jsem, jednou rukou chytnul stonek a pinzetkou pěkně pomalinku, pomalinku a ještě jednou pomalinku sundal helmu, hlavně citovka. Zatím 100% úspěšnost 

-
- Nový člen
mikki - mne sa prave teraz podarilo jedno semienko dat dole aj s oboma listkami. Akurat do mna syn stuchol s krikom - tata, tata, tata, tata a uz to bolo. Dovodom bolo ukazanie ako si cisti zuby sam 
Cize ma zaujima, ci tu rastlinku mozem rovno vyhodit, alebo ju mam nechat tak. Nema ziadne neprave listky, len stonku..

Cize ma zaujima, ci tu rastlinku mozem rovno vyhodit, alebo ju mam nechat tak. Nema ziadne neprave listky, len stonku..

-
- Stálý člen
[quote="Kiko"]mikki - mne sa prave teraz podarilo jedno semienko dat dole aj s oboma listkami. Akurat do mna syn stuchol s krikom - tata, tata, tata, tata a uz to bolo. Dovodom bolo ukazanie ako si cisti zuby sam 

Jestli prezije nevim, treba jo, ale to ti rekne nekdo, kdo s tim ma zkusenost, u me tato situace jeste nenastala.

Jestli prezije nevim, treba jo, ale to ti rekne nekdo, kdo s tim ma zkusenost, u me tato situace jeste nenastala.
- satana
- Stálý člen
- Reputace: 90
Po mé zkušenosti z minulé sezony stonek bez lístků nevydrží...
-
- Nový člen
Dakujem satana za skusenost.