vyber substratu
Re: vyber substratu
Letos jsem v něm také pěstoval a nemůžu si stěžovat. Koupil bych ho hned, ale nemám nikde momentálně místo. 

- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Taky sem jel v tomhle mati zasadila do soběslavský na muškáty a ta byla jestě jemnější a papričkám to fakt nevadilo kdyby jste to chtěl někdo třeba mixnout nebo zkusit ale podle mně bude dražší ale v téhle jsem to měl taky ted je sesipáno na balkoně v sudu prosiupáno vápencem tak snad to příští rok ještě bude k něčemu jinak budu nasr
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
Jo, tenhle Mountfieldovsky jsem měl letos taky a byl jsem hoooodně spokojený. Za málo peněz hodně muziky.
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Ahoj ,použiju tohle vlákno,narazil jsem zřejmě na novinku, nebo jsem se s tímto substrátem ještě nesetkal. Mám už vyseto pár odrůd a čas letí tak jsem se po cestě do práce stavil koupit kus substrátu na budoucí přesazování.Zajímá mě zda s tímto máte zkušenost případně s touto firmou. Substrát má zajímavý složení včetně kokosovýho vlákna..obrázek:

a ještě detail:

Ať se daří a předem dík za Vaše reakce

a ještě detail:
Ať se daří a předem dík za Vaše reakce

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
tenhle substrát sem koupil loni jako záchranu mých jedinců po jiném mixu (byl moc kyselý - kytky žloutnuly a ne a ne se z toho vymotat) po týdnu v tomhle se daly do kupy a jely jak divý 

- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
oskar69 píše:tenhle substrát sem koupil loni jako záchranu mých jedinců po jiném mixu (byl moc kyselý - kytky žloutnuly a ne a ne se z toho vymotat) po týdnu v tomhle se daly do kupy a jely jak divý
Díky, zdál se mi nejlepší z nabídky a nebyl nejlevnější, ale chci těm sazenkám dopřát, pak půjdou do směsi zeminy se substrátem z Mountfieldu od Rašeliny Soběslav.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erben 2017 Open
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
Loni jsem vyséval do "Agro Substrát pro výsev a množení" a přesazoval do "Agro Substrát zahradnický". Jak tušíte potkala mě taky nemilá návštěva v podobě smutnic, mšic
naštěstí zabral "Mospilan 20 SP" takže to šlo relativně v pohodě. Letos bych určitě chtěl zkusit "Zahradnický substrát B univerzální" od Rašlina Soběslav. Poslední věc nevíte náhodou kde by se dal koupit "Zahradnický substrát A pro výsev, množení a řízkování" od stejnojmenného výrobce? Já ho tady u nás nikde nenašel...

Agro substrát je fakt hnus. Nadělá víc škody než užitku. Ten nikdy nikomu nedoporučuju.