Dále jsem vyčetl v oddíle o bonsaich z chilli rostlin, že je možno i kmínky splétat . Tak jsem si to převedl do svých podmínek a místo mladých rostlinek použil mladé výhony, které mi vyběhly poté co jsem začal přisvědcovat a zdá se mi že mají velikou vitalitu.Udělál jsem z nich dlouhé řízky a spletl je, atd. a budu se modlit , aby zakořenily.Opět jsem je dal do vody. V případě že se jim nebude chtít, pomůžu si babským receptem od mé mamky, že když se některým rostlinám nechce kořenit, přidají se do nádoby kde už jsou zakořeněné výhony všeobecně známého a ochotně kořenícího Honzy. Za tímto účelem, už to mám taky rozjetý a Honzík statečně bují. Dokumentární foto zde
a jak říkám Honza to jistí
No a závěrem mám několik kandidátek na zmíněnou Bonsai takže v třetí etapě až budu zkoušet uložit rostlinky k přezimování připravím si i pár kousku na bonsaie, nechám je odpočinout a pak přesadím do misek. Mám dilema ,zda je nepřesadit rovnou bez určité doby hibernace. No je to celý jeden veliký pokus ale zároveň i krok o kus dál, tak mi pokud jste dočetli zprávu o mém snažení držte prosím palce, Zdravím Vás pokřikem:Ouha to to pálí a mějte pěkný a bohatý podzim. Čau Vitas