Co se týče té rady. Takřka vůbec se mi nedaří něco vypěstovat v paneláku za oknem. Výsev dělám do substrátu "Výsev a klíčení", přesazuji do klasického zahradnického substrátu. Na první fotce jsou kytky, které jsem si nechal doma za oknem. Vyjely strašně nahoru, ale skoro vše bez plodů. Přiznám se, že první přesazení, jsem provedl dost pozdě. Ne když se objevily druhé lístky, ale když už měly rostlinky cca 6-7 cm...
Další fotky (s plodama) jsou kytky, které jsem převezl k rodičům na balkon na barák..skleník ani foliák bohužel nemáme...
zde bych chtěl požádat o pomoc s identifikací

u první fotky ..plody asi 2-3 cm, tmavě zelené listy..plody zprvu tmavě/lahvově zelené, po té červené..hustě oseté, plodů cca 50 i víc
zde se domnívám zda nejde o piri-piri
druhá fotka, světlejší zelená, plody podélné, zahnuté, něco jako hubené beranní rohy, 6-7m dlouhé..je jich míň cca 10-15 na kytce
moje doměnka, že jde o cayenne
na další fotce, plody cca 5-6 cma, všechny rostou kolmo na horu..plody na kytce +30
na poslední.(2 fotky).bachraté, světle nebo tmavě zelené plody (před dozráním)..po dozrání oranžové, nebo červené..před dozráním vůbec nepálí...po dozrání bych pálivost přirovnal k habaněru

ale třeba jsem hodně mimo

děkuju za jakýkoli koment