Martinuv balkon 2015 - druha sezona
Re: Martinuv balkon 2015 - druha sezona
Já vím já vím, Martin má mutanta 

Covece nevim, seminka mam od Loba  A ten ne mel ze seminek nebo od fataliho, uz si nepamatuji.
 A ten ne mel ze seminek nebo od fataliho, uz si nepamatuji.
Nicmene nejake plody vypadaji jako ty tvoje(hlavne ty co se zacaly delat ted po tech vedrech), ale vetsina ne a jsou protahle.
Rozhodne moje Cheira pali vice nez moje Haba BMJ. Takze to hybrid muze byt.
Kazopadne chutove strci do kapsy vsechny Habanera co jsem zatim mel.

A ten ne mel ze seminek nebo od fataliho, uz si nepamatuji.
 A ten ne mel ze seminek nebo od fataliho, uz si nepamatuji.Nicmene nejake plody vypadaji jako ty tvoje(hlavne ty co se zacaly delat ted po tech vedrech), ale vetsina ne a jsou protahle.
Rozhodne moje Cheira pali vice nez moje Haba BMJ. Takze to hybrid muze byt.
Kazopadne chutove strci do kapsy vsechny Habanera co jsem zatim mel.
- 
				Kufor
- Nový člen
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
To potvrdzujem, chut je uzasna, sladka  A pal na moj vkus tiez dost decentny, minule som schrumol na ochutnavku prvu, taku mensiu, asi 1cm-ovu a celkom ma zaskocila
 A pal na moj vkus tiez dost decentny, minule som schrumol na ochutnavku prvu, taku mensiu, asi 1cm-ovu a celkom ma zaskocila   Najprv som skusil odkrojit len kusok zo spicky, a to nepalilo vobec, ale akoze ani trosku, o to viac som bol prekvapeny ked som dal do ust zvysok
  Najprv som skusil odkrojit len kusok zo spicky, a to nepalilo vobec, ale akoze ani trosku, o to viac som bol prekvapeny ked som dal do ust zvysok 

A pal na moj vkus tiez dost decentny, minule som schrumol na ochutnavku prvu, taku mensiu, asi 1cm-ovu a celkom ma zaskocila
 A pal na moj vkus tiez dost decentny, minule som schrumol na ochutnavku prvu, taku mensiu, asi 1cm-ovu a celkom ma zaskocila   Najprv som skusil odkrojit len kusok zo spicky, a to nepalilo vobec, ale akoze ani trosku, o to viac som bol prekvapeny ked som dal do ust zvysok
  Najprv som skusil odkrojit len kusok zo spicky, a to nepalilo vobec, ale akoze ani trosku, o to viac som bol prekvapeny ked som dal do ust zvysok 
Hele tak je to tak, ze jeden ker ma presne tvar plodu jaky ma mit a druhy ker je asi hybrid. I listy jsou mene fialove.
Nicmene chut mi prijde velmi podobna.

Nicmene chut mi prijde velmi podobna.
Borci tak je to tak, že semínka jsem měl od Fataliiho. A mám dvě rostliny a také je každá lehce jinak zbarvená než ta druhá to je ale vlivem sluníčka a tí mže jedna byla celou sezonu ve foliovníku a ta druhá byla celou sezonu venku. Žádnýho hybrida bych v tom nehledal. 
A můžu potvrdit že pálí opravdu srovnatelně jako kalsický Haba ale s eště lepší chutí
-- 22 zář 2015 20:19 --

A můžu potvrdit že pálí opravdu srovnatelně jako kalsický Haba ale s eště lepší chutí

-- 22 zář 2015 20:19 --
Většina mých plodů vypadá přesně takto asi tak 90%Kufor píše:Vsetky moje Cheiro Roxa maju takyto tvar, tvoje su uplne ine.. Je to normalne?

Jojo ta chut je super. Me habanera obcas prijdou takove mejdlove chuti.
Cheiro rozhodne je chutove nad nimi.

Cheiro rozhodne je chutove nad nimi.
Tak jsme dneska s mamkou varili mrkvovou omacku s habanery red a BMJ.  Jsem zvedavej na vysledek.
Jeli jsme podle navodu:
recepty-na-domaci-chilli-omacky-chilli- ... t4044.html" onclick="window.open(this.href);return false;
S tim ze jsme meli jen asi 450g rajcat, takze jsme pouzili vice mrkve a vice chilli(asi 15 strednich habaner-zralych)
Vyslo to na 5 sklenicek 2dcl.

Jeli jsme podle navodu:
recepty-na-domaci-chilli-omacky-chilli- ... t4044.html" onclick="window.open(this.href);return false;
S tim ze jsme meli jen asi 450g rajcat, takze jsme pouzili vice mrkve a vice chilli(asi 15 strednich habaner-zralych)
Vyslo to na 5 sklenicek 2dcl.
muj wishlist seminek a pak sazenicek na pristi rok:
(pisu si ti sem, abych to nezapomnel )
 )
Volil jsem slabsi odrudy abych mohl uzobavat, na TSM si fakt nepochutnam, to maximalne nasusit nebo do omacky.
Sugar Rush
Habanero Tasmanian
Peito de Moca
Ring of Fire
Atomic Starfish
+ ker Aji Omnicolor + Jeden Penis Pepper + Fatali White(mam seminka) + Golden Nugget(mam seminka) a pak se uvidi co se na balkon vejde a co prezije zimu.
Jinak Morugy uz maji 2cm cca, 7POT Jonah x TSM hybrid, jeden zraly a mraky plodu 0,5-3cm.
Mraky Bishopu, vetsina uz pres 3cm, mraky Cheiro Roxa, hodne Carolin kolem 1-2cm. Mno tak uvidime.
Je celkem zima a papricky jedou jak vztelke. Kapie z Lidlu uz ma kolem 20 cm a je jich tam tak 30 kusu na 4 rostlinkach a dost jich je uz pres 10cm dlouhych.
Jo a malem bych zapomnel, roste prvni Rocoto a ma kolem 1,5cm na prumeru DD
DD

(pisu si ti sem, abych to nezapomnel
 )
 )Volil jsem slabsi odrudy abych mohl uzobavat, na TSM si fakt nepochutnam, to maximalne nasusit nebo do omacky.
Sugar Rush
Habanero Tasmanian
Peito de Moca
Ring of Fire
Atomic Starfish
+ ker Aji Omnicolor + Jeden Penis Pepper + Fatali White(mam seminka) + Golden Nugget(mam seminka) a pak se uvidi co se na balkon vejde a co prezije zimu.
Jinak Morugy uz maji 2cm cca, 7POT Jonah x TSM hybrid, jeden zraly a mraky plodu 0,5-3cm.
Mraky Bishopu, vetsina uz pres 3cm, mraky Cheiro Roxa, hodne Carolin kolem 1-2cm. Mno tak uvidime.
Je celkem zima a papricky jedou jak vztelke. Kapie z Lidlu uz ma kolem 20 cm a je jich tam tak 30 kusu na 4 rostlinkach a dost jich je uz pres 10cm dlouhych.
Jo a malem bych zapomnel, roste prvni Rocoto a ma kolem 1,5cm na prumeru
 DD
DDKdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů