Zde se nejspíš zrodila Carolina Reaper
Re: Zde se nejspíš zrodila Carolina Reaper
Ale je to zajímavé, máš na fotce Puya, což je dle mého jakýsi druh cayenského pepře. Původ je asi ten nižší vzrůst že? Ale že se to takhle vysmahlo ke slunci a ještě to má ultra tenký plody, to nechápu, to se přece muselo s něčím smrsknout, od souseda nebo od tebe. To nemůže být přeci stejná rostlinka po 3 letech dědičnosti semen. Nepěstoval si poblíž třeba keřičkový faazole? 

- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
Ahoj, moc jsem o tom přemýšlel. Fazole ne , ale v předloni koupeném začátečnickém balíčku byly semena odrůdy Thai Bangkok Upright. Z pěti semen mi loni vzzešli jen dvě rostlinky a byly ještě tak chcíplý, že mi do podzimu sotva odkvetly. Přišly mrazíky, tak šly do kopru , takže vlastně ani nevím, jak má tohle chilli vypadat. Hledal jsem to zde a už to tu zobrazený není, jen je odkaz na stupnici pálivosti.Tak jsem usoudil, nepotvrzeně, že se to mohlo zkřížit s touhle potvorou.Nicméně, v poho, protože hezký jsou obě a ty tenoučký jsou mimořádně jedovatý. Nasyrovo zkousnu papričku málokdy, ale tahle mě tím tvarem vyprovokovala, že jsem jí překousl v půli a bylo jí dost..... 

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Bangkok: http://myretirementdream.com/wp-content ... /09/th.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Něco na tom asi bude
Se to pokřížilo?
Asi ano
Krátká s dlouhou a vznikla ještě delší 
Něco na tom asi bude