Trinidad Scorpion Moruga - začínáme, prosím o rady
-
- Nový člen
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
Re: Trinidad Scorpion Moruga - začínáme, prosím o rady
loni v rijnu jsem zasadil seminka a mel jsem 2 kytky v 3l kvetinacich celou zimu na okne a nic se nestalo. Samozrejme nehnojit (i to jsem obcas nedodrzel, lignohumat byl) a co nejsvetlejsi mistnost. V kvetnu sly na balkon do 15 l kvetinacu a ted jsou z nich slusne obludky :o) Vyber par nejsilnejsich kusu a dej je do malych kvetinacu a mas na pristi sezonu naskok..
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2594
- Kontaktovat uživatele:
Já se jen divím, proč nezačínáte s pěstováním chilli od nějakých méně náročných kytek. A proč si o tom nejprve něco nenastudujete? Co vás k tomu žene /já vím, že je to vaše věc, ale ..../ ego? Knihomollllovi - Lignohumát NENÍ hnojivo!
Já myslím, že to není tak ani o náročnosti, jako spíš o tom, že jim chybějí 3 mesíce, on ten březen je přece jen pozdě, na to to mít doma nebo na balkóně asi bude nej výsev už v prosinci 

Za 3 měsíce tohle přeci nedoženouBlueShark píše:Já myslím, že to není tak ani o náročnosti, jako spíš o tom, že jim chybějí 3 mesíce, on ten březen je přece jen pozdě, na to to mít doma nebo na balkóně asi bude nej výsev už v prosinci

-
- Nový člen
- Reputace: 0
Ja vim..nikde jsem nepsal, ze je to hnojivo.gandalf píše:Já se jen divím, proč nezačínáte s pěstováním chilli od nějakých méně náročných kytek. A proč si o tom nejprve něco nenastudujete? Co vás k tomu žene /já vím, že je to vaše věc, ale ..../ ego? Knihomollllovi - Lignohumát NENÍ hnojivo!
Dobrá dobrá, ale i tak by to asi nestihlyIgoVlk píše:Za 3 měsíce tohle přeci nedoženouBlueShark píše:Já myslím, že to není tak ani o náročnosti, jako spíš o tom, že jim chybějí 3 mesíce, on ten březen je přece jen pozdě, na to to mít doma nebo na balkóně asi bude nej výsev už v prosinciRelativně pozdní výsev beru - ale aby po cca 1/2 roce, měly rostlinky 20-25cm není normální...