To je slušný, to bych si taky dal asi říctMartinS píše:U nas v budove treba je kazdy den grill, tak chodim na 200g panenku a solidne si ji pocukruji chilli, k tomu dva druhy zeli dva chleby a co vice si prat za 80Kc.
Co je to ????????
Re: Co je to ????????
Da se rict ze je to benefit, grill dole v budove a provozuje to jedna z firem. Protoze v Holesovicich ti nikde tolik masa k jidlu nedaji za tuhle cenu
. Ale muze tam prijit i nekdo cizi klidne, chodej tam z firem i okolnich. Ale nechci se moc rozepisovat abych nebyl off topic 
Pozná někdo co by to mohlo být za druh?Je to jeden ze tří druhů co jsem dostal, jednu polomrtvou sazeničku jsem jen tak píchnul kamošovi do skleníku a nechal si ty pěkný, dopadlo to ale uplně naopak jemu už plodí a u mě ve foliaku co mám na balkoně většina květů uschne a opadá. Mám tam jen jednu pidi papričku ze šesti rostlin. Podle obrazků na netu Bulgarian carrot?
Keď som pozrel fotku hneď ma napadla Bulgarian carrot, pestujem ju a má rovnaký tvar. Ale podobný tvar má viacero papričiek.
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Tohle má na Bulgarian carrot moc dlouhou stopku ..alespon si myslím...ale co to je to teda nevím ...jediné co je jisté, že to annumka...takže žádné šílené peklo se nedá očekávat.
http://www.foto-tapety.cz
- Jacopo.F.
- Stálý člen
- Reputace: 698
- Obrázky: 0
No, ... ono je to možná někdy dobře...chilli-max píše:...takže žádné šílené peklo se nedá očekávat.
Ahoj ve spolek, pomohl by mi někdo, prosím, identifikovat o jaký druh Jalapeňa se jedná? Na začátku dubna jsem se rozhodl, že zkusím pěstování chilli a tak jsem zasel, ale s vědomím, že už je hodně pozdě mi padla mi do oka sazenička jalapeňa v Bauhausu...a vyrostla z ní tahle půlmetrová kráska:

Bohužel nemám tušení o jakou "odrůdu" Jalapeňa se jedná....
Díky!
Bohužel nemám tušení o jakou "odrůdu" Jalapeňa se jedná....
Díky!