Ahoj
na odreagovní jsem si zasadil pár semínek papriček a jak už to bývá, tak jedinýho čeho jsem dosahl byl různý výskyt plísní, hub a hmyzu.
Poctivě jsem zaleval, kropil, vlhčil a stříkal až jsem narazil na zdejší forum a začal jsem pochybovat o svých pěstitelských dovednostech
Vše zlé se v lepší obrací a letos se už začínám těšit na svoji drobnou úrodu....
Brno - pěstitelský panic
Brno - pěstitelský panic
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí...
Re: Brno - pěstitelský panic
Vitaj na fóre , máš pekné , zdravé rastlinky , určite sa nejakej úrody dočkáš Prajem veľa šťastia pri pestovaní týchto ohnivých potvoriek
- vavy.p
- Stálý člen
- Příspěvky: 457
- Registrován: 13 úno 2014 17:18
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Bydliště: Velká Bíteš
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brno - pěstitelský panic
Pěkný na poprvé..... Na příští rok chystej víc prostoru..... Je to závislost..... Kam se hrabe kouření!
Re: Brno - pěstitelský panic
Stejně jsme zjistil, že jsou lidi co chilli ještě nepěstujou, nechápuvavy.p píše:Pěkný na poprvé..... Na příští rok chystej víc prostoru..... Je to závislost..... Kam se hrabe kouření!
Re: Brno - pěstitelský panic
Nejlepsi je ze se najde vzdy hrozne chytrejch kolegu co kdyz videj jak si posypavam steak morugou, ze pry pres to paleni neucitim chut.BlueShark píše:Stejně jsme zjistil, že jsou lidi co chilli ještě nepěstujou, nechápuvavy.p píše:Pěkný na poprvé..... Na příští rok chystej víc prostoru..... Je to závislost..... Kam se hrabe kouření!
Co jsem vypozoroval na sobe, tak tohle je pouze v zacatcich. Jakmile si clovek zvykne, naopak to chut treba masa zvyrazni a prida to dalsi chut.
Neco jako kdyz ma clovek kyselou, sladkou, tak proste prida dalsi chut a to palivou
- vavy.p
- Stálý člen
- Příspěvky: 457
- Registrován: 13 úno 2014 17:18
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Bydliště: Velká Bíteš
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brno - pěstitelský panic
A když se dostaneš na ještě vyšší level. .. tak zjistíš , že nepřidáváš palivost, ale chuť papričkyMartinS píše:Nejlepsi je ze se najde vzdy hrozne chytrejch kolegu co kdyz videj jak si posypavam steak morugou, ze pry pres to paleni neucitim chut.BlueShark píše:Stejně jsme zjistil, že jsou lidi co chilli ještě nepěstujou, nechápuvavy.p píše:Pěkný na poprvé..... Na příští rok chystej víc prostoru..... Je to závislost..... Kam se hrabe kouření!
Co jsem vypozoroval na sobe, tak tohle je pouze v zacatcich. Jakmile si clovek zvykne, naopak to chut treba masa zvyrazni a prida to dalsi chut.
Neco jako kdyz ma clovek kyselou, sladkou, tak proste prida dalsi chut a to palivou
Re: Brno - pěstitelský panic
No to rozhodne, s kolegou jsme se shodli ze treba TSBT koreni nam chutna vice nez Bhut Jolokia. A TSM koreni je jeste lepsi ne jen diky palivosti.
Naopak vyborna je domaci drcena Carolina spolu s Habanerem dohromady jako koreni.
Nicmene specifickou chut syrove papricky, na to fakt jeste level nemam. Dal jsem si 1x2cm prouzek cerstve TSM a bezel jsem po minute pro mleko do lednice. Sice chinesky maji najezd pomalejsi, ale na to jsem jeste chilli noobicek. Ale co se tyce syrovych papricek 1mega+ , tak pokud se i cela klidne namixuje do jedne porce jidla, v pohode ji dam. Sice se orosim na hlave a trochu si zaslzim, ale je to bezva
Naopak vyborna je domaci drcena Carolina spolu s Habanerem dohromady jako koreni.
Nicmene specifickou chut syrove papricky, na to fakt jeste level nemam. Dal jsem si 1x2cm prouzek cerstve TSM a bezel jsem po minute pro mleko do lednice. Sice chinesky maji najezd pomalejsi, ale na to jsem jeste chilli noobicek. Ale co se tyce syrovych papricek 1mega+ , tak pokud se i cela klidne namixuje do jedne porce jidla, v pohode ji dam. Sice se orosim na hlave a trochu si zaslzim, ale je to bezva
- vavy.p
- Stálý člen
- Příspěvky: 457
- Registrován: 13 úno 2014 17:18
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Bydliště: Velká Bíteš
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brno - pěstitelský panic
Já zase nemusím vůbec sušeny jen do klobásu používám. .... čerstva je cerstva. ...
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů