Haba ulet
-
- Nový člen
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
Haba ulet
Asi pred mesicem jsem ostrihal haba white a udelal si rizek. Jen tak pro srandu. Ale rizek to pojal nejak moc vazne a zacal kvest a ma uz i jeden plod. Nejvetsi sranda je, ze puvodni kytka jeste zadny nemela a jeji rizek jen ve vode uz plodi
Myslel jsem, ze by plod mel hned zezloutnout a upadnout..ale zatim se mu dari. Kdybych ji ted soupl do hliny..asi bych o plod prisel, ze?

Re: Haba ulet
Nejspíš ano, ale kdo ví.
V každém případě to hezky pustilo kořeny...no a v té vodě bez živin to nejspíš taky dlouho nevydrží. Buděš se muset rozhodnout....
V každém případě to hezky pustilo kořeny...no a v té vodě bez živin to nejspíš taky dlouho nevydrží. Buděš se muset rozhodnout....
Pekne. Zkousel jsem taky rizkovat habanero red, ale zakorenili pouze ty v zemine. A jen 3/5.
Ja mam dva odrezky habanero baby yellow, a mam pocit ze len prezivaju, a rastu veeeelmi pomaly. Ale drzia sa v zemi vzpriamene, a ziaria zdravou zelenou farbou, takze som spokojny. 

-
- Nový člen
- Reputace: 0
- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
No já letos v lednu zapichl do jiffyn 2 ks mladých výhonků jala a zkusil jsem i už zdrevnatele halouzky... Jak to dopadlo dodám za chvíli musí odfotit.....
Tak nějaká ta fotka.....
Tož Privni zdrevnatělec ...

Druhej zdrevnatělec....

A tady mladé halouzky....

Jen tak mezi námi je mezi nimi 14dní rozdíl..
Tak nějaká ta fotka.....
Tož Privni zdrevnatělec ...
Druhej zdrevnatělec....
A tady mladé halouzky....
Jen tak mezi námi je mezi nimi 14dní rozdíl..