Vavy.p sezona 2015
Re: Vavy.p sezona 2015
vážně moc hezký pokoukání mas to suprově obalený at se daří
Hele mám bazalku 10 cm od Máty a máta byla obalená zelenýma mšicema. Vůbec bazalku neřešily a to že voní jak...
Prosím trošku pomoct, nechápu.
Vavy já tuhle vétu louskal asi 5 mintu a nevylouskal, co tam je psáno?
Cituji: No jak libo budu muset vic po let ovál s lepidlem....
....
jinak Já jsem je ne dobro usadil venku az na začátku června ...předtím byly kočičí jak ciganu ze skleníku ven , do baráku a zase ven podle počasí. ... a ted v červnu tu náhodou bylo sice chledneji ale nepršelo tak jak všude okolo..... takže pohoda.....
Asi néjaký hantéc Bítešský, spojení PO LET OVÁL a KOČIČÍ JAK CIGANU ZE SKLENIKU VEN
Prosím trošku pomoct, nechápu.
Vavy já tuhle vétu louskal asi 5 mintu a nevylouskal, co tam je psáno?
Cituji: No jak libo budu muset vic po let ovál s lepidlem....

jinak Já jsem je ne dobro usadil venku az na začátku června ...předtím byly kočičí jak ciganu ze skleníku ven , do baráku a zase ven podle počasí. ... a ted v červnu tu náhodou bylo sice chledneji ale nepršelo tak jak všude okolo..... takže pohoda.....
Asi néjaký hantéc Bítešský, spojení PO LET OVÁL a KOČIČÍ JAK CIGANU ZE SKLENIKU VEN

Ty kraaaso, paprickove orgie. Mas to nadherne obalene.
- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
BlueShark... promiň telefon a slunicko. .. ad 1 ...No jak libo, budu muset vic poletovat s lepidlem....
.... ( genetickou čistotu se snažím udržet zalepovanim květu aby se nemohli rozvit a přijmout cizí pyl)....
Ad 2....předtím byly kočovní jak cigani ze skleníku ven , do baráku a zase ven... podle počasí.
Tohle je už srozumitelnější? ??
-- 28 čer 2015 17:50 --
A málem jsem zapomněl na posledního "EXOTA" byl to dárek trosku později sazenej..... ale určitě letos nejhezčí paprička. ..
JIGSAW ORNAMENTAL

Ad 2....předtím byly kočovní jak cigani ze skleníku ven , do baráku a zase ven... podle počasí.
Tohle je už srozumitelnější? ??

-- 28 čer 2015 17:50 --
A málem jsem zapomněl na posledního "EXOTA" byl to dárek trosku později sazenej..... ale určitě letos nejhezčí paprička. ..
JIGSAW ORNAMENTAL
- vavy.p
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
A pal bude jinde.....
To zcela určitě a je to krasavice.vavy.p píše:A pal bude jinde.....
Jak ti funguje lepení květů? Chci vyzkoušet, až se dá do květu celá ta banda na balkoně

- chilli-max
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Moc velká gratulace ...tvoje rostliny jsou parádní a obsypané plody .... luxus.

http://www.foto-tapety.cz