Loni jsem měl problémy s přemnoženými mšicemi, ty jsem držel chvíli na uzdě otíráním listů a ručním zabíjením, pak se mi ale už nechtělo a tak jsem si pořídil 100ml tohoto přípravku. Aplikoval jsem postřik jednou a sledoval 1 den průběh .... mšice postupně umíraly (ty malé, co se usadily zespod) a zhnědly, aplikoval jsem ještě asi 3x postřik obden a mšice zmizely úplně. Pak jsem jednou za týden preventivně postříkal všechny rostlinky a už se na nich nic neobjevilo (možná štěstí

Letos jsem nic preventivně nestříkal (není to zrovna levné) a začaly se mi dělat pavučinky od svilušek (napadené byly jen 2 listy), tak jsem použil postřik hned a všechno zmizlo, teď mám pokoj.
Na citrónech, co jsou bokem od paprik jsem objevil hafo mikroskopických červených teček na listech, ale nějak to listům zásadně nevadilo, dokud se nerozmnožily a na listech se neobjevily skvrny. Pak jsem opět zasáhl, ale tentokrát zbytkem Mospilanu .... Malé ludry (svilušky podle googlu) jsem nevyhubil, ale zastavil jejich rozmnožování, alespoň na měsíc, pak už mospilan nezabíral (někde se píše, že se dokáží adaptovat na různé jedy). Před 2ma týdny jsem použil Plagron a všechny jsem vyhubil, ale po dvou dnech se pár objevilo znovu, tak jsem zas používal pravidelně postřik obden a "zatím" tam nic není.
S postřikem jsem naprosto spokojený, mělo by to být BIO, ale sám tomu tolik nevěřím. Čím méně chemie tam ale je, tím lepší to je pro mě a kytičky.
Podělte se i Vy o zkušenosti s tímto přípravkem, já jsem zatím spokojený a mohu jen doporučit

PS: zkoušel jsem dříve i místo Mospilanu Vertimec, taky celkem dobrý, ale smrděl mi celý byt, tak jsem se tomu snažil vyhnout