LOBO - prales 2015
Re: LOBO - prales 2015
Ale startovalo ti to někde pod umělým světlem že
Zkouším všechno, páč mě štve jak se Ti daří 
Jasne ze jo, ale nic dramatickyho obyčejná dvoutrubicova zarivka 18w za 200Kc. A taky to hlavně radne hnojim. Žádný chemky ale nedavam. Jedu od BioBizz - grow, fishmix, bloom a topmax. Micham to dohromady delam z toho takovou Cuba libre pro Chilli papriky at si holky taky pochutnaji. Ale řekl bych ze to hnojivo dělá nejvíc, pak samozřejmě genetika rostlin, respektive historie seminka ze kterého vzesli je taky hodně důležitá.
A historie je? 
Historiíí se myslí, z jakého plodu bylo semínko vzato, respektive v jakém prostředí rostlina rostla, čím byla hnojena, jaké všechny neduhy jí potkali ( škůdci, plísně atd... ) s tím totiž souvisí nějaká chemická ochrana která byla případně aplikována, dále pak jestli třeba nedošlo k nechtěnému genetickému křížení plodů při pěstování, kde se může třeba nechtěně skřížit odrůda rostliny která je vysoká s nějakou okraskou a pak z toho vzejde něco mezitim atd ...
Jo je to alchymiie

Jo je to alchymiie
Dnešní UPDATE :
Ve folilovníku jsem zachytil výskyt svilušek
ANO bohužel tyhle zplozence ďábla. Již týden jsem měl podezření ale teprve dnes jsem po důkladné prohlídce narazil na pár pavučinek a typických "vatových kuliček" .
Zdešen scénářem který by mohl nastat jsem přistoupil k chemickým zbraním, bohužel sem nemohl jinak a aplikoval jsem přípravek Vermitec. Věřím že jsem to zachytil včas a nedovolil jim v rozmachu.
Dále jsem dnes využil krásného počasí a pustil se do "letního sídla", takže venkovní záhon. 15 holek jsou již měsíc v 15l kýbli a tak jsem musel vykopat díry pro zapuštěný kýblů do země, hlavně kvůli stabilitě. Taky jsem zkusil nainstalovat netkanou textilii proti sluníčku, protože odpoledne slunko pere pouze z jedné strany, tak to vypadá jako plachetnice, doufám že mi to vítr neodnese, tyče jsou 40 cm v zemi a techtilka je pod dlaždicema, maximálně to zítra najdu u sousedky

Jinak Další odrůda která bude nejspíše velice výnosná je klasický 7Pot Red :

Ve folilovníku jsem zachytil výskyt svilušek
Zdešen scénářem který by mohl nastat jsem přistoupil k chemickým zbraním, bohužel sem nemohl jinak a aplikoval jsem přípravek Vermitec. Věřím že jsem to zachytil včas a nedovolil jim v rozmachu.
Dále jsem dnes využil krásného počasí a pustil se do "letního sídla", takže venkovní záhon. 15 holek jsou již měsíc v 15l kýbli a tak jsem musel vykopat díry pro zapuštěný kýblů do země, hlavně kvůli stabilitě. Taky jsem zkusil nainstalovat netkanou textilii proti sluníčku, protože odpoledne slunko pere pouze z jedné strany, tak to vypadá jako plachetnice, doufám že mi to vítr neodnese, tyče jsou 40 cm v zemi a techtilka je pod dlaždicema, maximálně to zítra najdu u sousedky
Jinak Další odrůda která bude nejspíše velice výnosná je klasický 7Pot Red :
Naposledy upravil 1 dne lobo; celkem upraveno 1x.
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
- Obrázky: 0
Ten 7 Pot vypadá moc dobře ...
Ano to já vím, mě zajimá konkrétní historie u Tebe, zdali byla z tvé řady nebo od jiných zdrojů víšlobo píše:Historiíí se myslí, z jakého plodu bylo semínko vzato, respektive v jakém prostředí rostlina rostla, čím byla hnojena, jaké všechny neduhy jí potkali ( škůdci, plísně atd... ) s tím totiž souvisí nějaká chemická ochrana která byla případně aplikována, dále pak jestli třeba nedošlo k nechtěnému genetickému křížení plodů při pěstování, kde se může třeba nechtěně skřížit odrůda rostliny která je vysoká s nějakou okraskou a pak z toho vzejde něco mezitim atd ...
Jo je to alchymiie![]()
Aháá tak tojo. Předpokládám, že se pořád bavíme o té Dorset Naga, tak tu mám od OMA, poslal mi loni výměným obchodem plod a já si nechal semínka. pokud vím tak OMO měl semínka z webu pepperlover.com a ti mají semínka přímo z Bangladéše odkud tato odrůda pochází, schodou okolností jsem se na to OMA ptal asi před měsícem