Rady a pokyny do začátu
Re: Rady a pokyny do začátu
Závidim ze to máš kde pěstovat,ja nemám ani balkon,jen společný a tam toho moc dát nemůžu. Taky bych pěstovala všechno možné.
To chapu
Sice bydlim v byte na Zizkove, ale mam velkou terasu, tak tam se mi to vleze nastesti

Covece zrovna dneska jsem s kolegou obdivoval nove zrekonstruovane prostory pro jednu cast firmy, vysli jsme do patra a cumim.PraliWAR píše:To chapuSice bydlim v byte na Zizkove, ale mam velkou terasu, tak tam se mi to vleze nastesti
Taky je to na Zizkove na Parukarce a maji tam dve obrovske terasy k dispozici, jsem si rikal, tady by se to pestovalo

Bohuzel firemni politika to nedovoli a mam to trochu z ruky, ale ty terasy jsou fakt bomba, neda se to s malym balkonkem srovnavat.
Je to parada mit jakoby zahradu, i kdyz neni zrovna na zemi. Jde o ten prostor, nehrozi mraziky vetsina z nich jak je vysoko ma slunicko ze vsech stran atd, proste parada

MartinS píše:Covece zrovna dneska jsem s kolegou obdivoval nove zrekonstruovane prostory pro jednu cast firmy, vysli jsme do patra a cumim.PraliWAR píše:To chapuSice bydlim v byte na Zizkove, ale mam velkou terasu, tak tam se mi to vleze nastesti
Taky je to na Zizkove na Parukarce a maji tam dve obrovske terasy k dispozici, jsem si rikal, tady by se to pestovalo
Bohuzel firemni politika to nedovoli a mam to trochu z ruky, ale ty terasy jsou fakt bomba, neda se to s malym balkonkem srovnavat.
Je to parada mit jakoby zahradu, i kdyz neni zrovna na zemi. Jde o ten prostor, nehrozi mraziky vetsina z nich jak je vysoko ma slunicko ze vsech stran atd, proste parada
He tak to je vtipný no

Přesně tak, i když to není přímo zahrada, tak se to dá trochu kompenzovat a ty záhony jsem si vytvořil ze zbitých prken, obtáhl to i foliema a udělat si z toho záhon s pařníkem

Takže si opravdu nestěžuju..ty terasy tam jsou skvělý a mají i mnohem větší a to i ta moje má dost (168m)..Teda moje přímo ne, jsem podnájemník..Já si v budoucnu pořídím něco přímo s tou zahrádkou