Keď som pred časom hľadal kvetináče, na vyhovujúce som narazil na stránke kukacka.cz. Cena sa mi však zdala vyššia, ako by som si predstavoval, preto som zadal presný názov toho kvetináča do googlu a tam mi na heureke našlo ten istý kvetináč, ktorý stál nie 5, ale 3 Kč. To ma potešilo, ale o to viac ma prekvapilo, keď som videl, že za tie 3 Kč ho predáva práve kukacka.cz. Šiel som teda na kukacku cez odkaz na heureke a vida, zrazu aj na stranke kukacky svietila cena 3 Kč s dodatkom "Časově omezená akce". Takto som to skúsil s viacerými vecami, ktoré som chcel vtedy objednať a pri všetkých som cez heureku dostal lepšiu cenu, vždy s dodatkom o časovo obmedzenej akcii, pričom táto cena tam už potom ostala (cookies).
Niekde ten rozdiel nebol nejaký výrazný, ale napríklad pri substráte Forestina mi to znížilo cenu zo 173,90 Kč na 98 Kč, čo je podľa mňa dosť podstatný rozdiel. Prikladám dôkaz na fotkách nižšie. Pri spomínaných kvetináčoch mi momentálne ukazovalo rovnakú cenu ako pri heureke.
Ak je táto čudná praktika známa, môj príspevok ignorujte, ak známa nie je, využite ho

Cena pred návštevou heureky:
Cena po návšteve heureky: