Achse - první sezóna 2015
Re: Achse - první sezóna 2015
Aha, tak to mam spatnej odhad
I 30l mi prijde habakuk. Papricky se budou mit jak v palaci.

-
- Stálý člen
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
akorád nechápu to pouziti tkané prorůstací folie?! - na neprorustani je idealni netkaná
Nevím jak to přesně je, ale ta tkaná by měla být proti prorůstání, dává se i pod zámkovou dlažbu. Je to z polypropylenových vláken. Uvidíme 
Jinak jsem se rozhodl sem dát menší update rostlinek a navíc jsem se rozhodl ještě pro pařeniště pro salát, okurky atd...
TSM cca 80 - 90cm + Habanero Orange cca 40cm

Naga Morich cca 50cm

Jalapeno Early cca 70 - 80cm

Pařeniště

Jinak jsem se rozhodl sem dát menší update rostlinek a navíc jsem se rozhodl ještě pro pařeniště pro salát, okurky atd...
TSM cca 80 - 90cm + Habanero Orange cca 40cm

Naga Morich cca 50cm
Jalapeno Early cca 70 - 80cm

Pařeniště

- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Když koukám na ty fotky jak všichni stavíte pařeniště a skleníky tak nesnáším sůj byt v paneláku
ale jinak moc hezký

-
- Stálý člen
rostliny mas ale paradni, drzim pesti, nicmene k te textílii, ta tkaná, tzv.podkladová je obvyklá v zahradnictví, dávají se na ně kvetníky s kytkama a chodi se po tom, jenze treba pyr proleze prave skrz ony tkané části, přes netkanou textílii ne
Díkymiroslav píše:rostliny mas ale paradni, drzim pesti, nicmene k te textílii, ta tkaná, tzv.podkladová je obvyklá v zahradnictví, dávají se na ně kvetníky s kytkama a chodi se po tom, jenze treba pyr proleze prave skrz ony tkané části, přes netkanou textílii ne

Je to první sezóna, tak postupně vychytávám chybičky ;-) Jen přemýšlím jestli dát Jalapena do foliáku nebo je nechat venku...

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Pokud budeš mít dost místa, tak do foliáku (vyšší výnos), ale pokud ne, tak zrovna jalapena to dobře zvládnou i venku.
http://www.foto-tapety.cz
-
- Stálý člen
mozna zalezi jakou mas odrudu, ja jsem verny Jalahotu - roste a plodi krasne venku, ale je pravda, ze ve foliaku jsou plody takove vetsi masitejsi, naducané