Honza - 2015
- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Honza - 2015
Nechci ti nic říkat aLe pokud ti teplota padne pod 8 tak se ti pěkně zarazí růst a to ze je tam přes den 20 ti nepomůže.
Tento rok to fakt vypada i do nevyhrivanejho foliaku nejdrive na zacatku Kvetna. A to jeste pocitam s tim ze jak jsem v 5.patre tak mam vetsinu o 2°C tepleji nez je v predpovedi. Vloni uz jsem neco daval pokusne koncem Brezna, ale letos bych si to tedy nerisknul.
Hlavne oni predpoved menej kazdej den na uplne neco jineho.
Jinak naprostej souhlas s vavy.p, tim ze se daji rostlinky predcasne ven to muze spis zapusobit kontraproduktivne a zastavis rust i na nekolik tydnu.
Hlavne oni predpoved menej kazdej den na uplne neco jineho.
Jinak naprostej souhlas s vavy.p, tim ze se daji rostlinky predcasne ven to muze spis zapusobit kontraproduktivne a zastavis rust i na nekolik tydnu.
Zdravím,
zjistil jsem, že máte naprostou pravdu. Venku jim to vyloženě nesvědčilo, tak jsem je zasázel zpět domů a zotavují se. Bohužel jsem při tom nastydnul, takže jsem z toho nemocnej.
No, chybama se člověk učí. Příští rok to rozhodně riskovat nebudu.
zjistil jsem, že máte naprostou pravdu. Venku jim to vyloženě nesvědčilo, tak jsem je zasázel zpět domů a zotavují se. Bohužel jsem při tom nastydnul, takže jsem z toho nemocnej.

- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Tohle bylo zbytečný nachladnuti jsme ti to říkali. ....
OK, já už takovou blbinu neudělám. 

Čau lidi, některy kytky jdou do kvetu. Vcelku se jim daří. Ty z foliaku jsou zakrslejsi, ale přežily. Hlavně rawit je vysokej. Foto dodám odpoledne.
Nevyštipuj, přesaď je do většího, pěkně je pohnoj. doporučuju ti hoštický guáno po tom to roste a plodí zároveň, mám osobně odskoušené
Já letos nevyštipuji vůbec a už ted mám plody a kytky rostou dál sice pomalu ale to je daný že jso uv malým kelímku 0,5l.
Rostlina si poradí sama když nemůže tak to schodí a jede dál. Osobně se nebojím že by mi pak už třeba v létě nekvetla. Dám jí pořádný papání Bio-Bloom a pojede jak pila

Já letos nevyštipuji vůbec a už ted mám plody a kytky rostou dál sice pomalu ale to je daný že jso uv malým kelímku 0,5l.
Rostlina si poradí sama když nemůže tak to schodí a jede dál. Osobně se nebojím že by mi pak už třeba v létě nekvetla. Dám jí pořádný papání Bio-Bloom a pojede jak pila

Čau lidi, foto mi nejde vlozit, zkusim to za chvili z kompu... Lobo dik za rady, o vikendu presadim a pohnojim.