Dobrý den
mám takový problém. U některých mých chilli papriček se mi na některých částech rostlin objevuje fialová barva. Zatím jsem začátečník, a proto nevím co to může být. Děkuji za odpovědi.
Fialová barva
Re: Fialová barva
Ahoj. Nektery druh proste ma fialovy nadech listu, co mas presne za chilli? Kdyztak to vyfot a hod to do galerie a pak sem dej obrazek.
j. early , large red cherry, r. of fire a sagrila ornamental kdyžtak foto můžu dodat
U te sangria-ornamental je mozne ze pujdu do fialova, u ostatnich by to muselo byt nejakym krizenim.
děkuji za radu ale mam tu ještě jeden problém. u některých rostlin mi úplně u země jsou na stonku takové bílé "kuličky" nevíte čím to může být? ( můžu dodat foto)
- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 784
- Obrázky: 0
Nahoď foto. Řekne víc, než tisíc slov...adakum píše:děkuji za radu ale mam tu ještě jeden problém. u některých rostlin mi úplně u země jsou na stonku takové bílé "kuličky" nevíte čím to může být? ( můžu dodat foto)
- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
adakum píše:děkuji za radu ale mam tu ještě jeden problém. u některých rostlin mi úplně u země jsou na stonku takové bílé "kuličky" nevíte čím to může být? ( můžu dodat foto)
S nejvyšší pravděpodobností jde o vzdušné kořínky při přesazování zahrabat do zeminy pusti z nich normální kořeny. Ale fotka bude jistější.