Menší obavy
Menší obavy
Dobrý den,moc prosím o radu,s pěstováním začínám,co jsem portřeboval tak jsem se tu dozvěděl,ale ted mám trochu strach.Začal jsem se semínkami Pequin mix a ring of fire.Vše začalo dobře a vše vyklíčilo.Po vyklíčení jsem papričky vyndal s pařníku( před 3 dny) a umístil za luxfer kde je cca 20-22 stupňů v noci asi míň,zároveň na tu stranu během cedlého poledne svítí slunce,ale zdá se mi že papričky jsou stále stejné bez změň( velikost od 2 do 3cm) jedna mi umřela,nevím proč,včera jsem kolem stonku na jiffy viděl jakoby takové bílí,napadlo mě že to bude možná plíseň, zalévám minimálně a dávám pozor aby nebyli promočené, proto mě to překvapilo.Bojím se že dělám něco špatně.Tak bych uvítal jakoukoliv radu,protože pod lampu která svítí na pařník mi příjde vetší teplo.Předem díky.
Re: Menší obavy
Vyfot to bile kolem stonku, muze to byt i cast korene a ne plisen.
Chtelo by to jeste blizsi fotku, ale vypada to opravdu spise na plisen, nez na chloupky od korinku. Normalne to sundej opatrne pinzetou.
Jeste by to ale chtelo blizsi fotku, z tehle ti to na 100% nereknu. Mel bys to ale poznat, chloupky jsou rovnomerne od stredu stonku a plisen by byl povlak na tom substratu.
Jeste by to ale chtelo blizsi fotku, z tehle ti to na 100% nereknu. Mel bys to ale poznat, chloupky jsou rovnomerne od stredu stonku a plisen by byl povlak na tom substratu.
Je to plíseň,oddělám a uvidím,snad se zbráborá.To místo kde to teď mám je v pohodě?