SEZON 2015
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: SEZON 2015
Nějak si nedokážu představit takové hangáry na vlastní spotřebu 

http://www.foto-tapety.cz
- Berry161
- Stálý člen
- Reputace: 2
teda kdybych to uměl snad bych ti ty hangáry záviděl a ten vytápěnej skleník hodil bych si tam bokem válendu a bylo by ani bych nepotřeboval bydlet v bytě
DD

Tak to je parada.
- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 784
Čau chlape
Jsem si před nedávnem říkal, kde se "flákáš"... 

Sevas chlapi
... dnes som sa povenoval v rámci odpočinku svojim chili sadeničkám, už sa hlásili o nový bejvák .... tak ho dostali potvorky

zasial som len tak skusmo semiačka vlani vlastnej, dopestovanej habayellow, že čo z toho a ako to bude ... som až prekvapený ako perfektne to vybehlo na100%

Teraz to nechám kus relaxovať, nech si odstresujú. Mňa už čakajú té "hangáre", príprava pôdysi už pýta termín ... holt zimný veget mi skončil nadobro ... po víkende (pracovnom ako inak
) sem asik niečo freshnem ...
Držím Vám všm palece, nech to raste do páliva
-- 11 bře 2015 18:51 --

... dnes som sa povenoval v rámci odpočinku svojim chili sadeničkám, už sa hlásili o nový bejvák .... tak ho dostali potvorky
zasial som len tak skusmo semiačka vlani vlastnej, dopestovanej habayellow, že čo z toho a ako to bude ... som až prekvapený ako perfektne to vybehlo na100%
Teraz to nechám kus relaxovať, nech si odstresujú. Mňa už čakajú té "hangáre", príprava pôdysi už pýta termín ... holt zimný veget mi skončil nadobro ... po víkende (pracovnom ako inak

Držím Vám všm palece, nech to raste do páliva

-- 11 bře 2015 18:51 --
No tak nateraz sa flákam už len v tej zahrádečke ...DarthVikta píše:Čau chlapeJsem si před nedávnem říkal, kde se "flákáš"...

8-methyl-N-vanillyl-6-nonenamide / Liečivý efekt kapsaicínu se môže prejaviť pri dávkach 400mg - 3xtýždenne. To je množstvo odpovedajúce asi 3-8 papričkám habanera.
- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 784
Ať holky dobře rostou a dělaj jen radost. Jsem zvědavej na fotky z konce léta/počátku podzimu... 

Zdarec pánové a dámové
Cez víkend som si kus zamákol, kedže už hangáre sú aj s poťahom, takže prší - neprší už sa makať môže .... pôda dostala zopár kultúr bakteriálnej mikroflóry, trochu som sa pohrabal v zemine, ... a tak podobne. Paprikový dorast už presadený, niečo málo ešte je potrebné doplniť, ale inak pohoda.
S chili papričkami v novom bejváku som spokojný, asi sú spokojné aj rastlinky ked sa tak slušne zabývali ... tak zatial mám aj usmev trochu

tento dopest sa nejako zabrzdil, ale to sa dalo čakať ... má naschvál také sparťanskejšie podmienky ...

Dorast jak zezvazarmu .... ked sa tak na to kuknem napadne ma spartakiáda na strahove...

tak toto sa hangáre v obale ... príprava sa rozbehla naplno ...

tak toto sa dostalo do pôdy

A aby sa len tak neplánovalo, čo to sa už aj zelená aj červená pod hangárem

tak majte sa pjestitelé ... veľa zdaru

Cez víkend som si kus zamákol, kedže už hangáre sú aj s poťahom, takže prší - neprší už sa makať môže .... pôda dostala zopár kultúr bakteriálnej mikroflóry, trochu som sa pohrabal v zemine, ... a tak podobne. Paprikový dorast už presadený, niečo málo ešte je potrebné doplniť, ale inak pohoda.
S chili papričkami v novom bejváku som spokojný, asi sú spokojné aj rastlinky ked sa tak slušne zabývali ... tak zatial mám aj usmev trochu
tento dopest sa nejako zabrzdil, ale to sa dalo čakať ... má naschvál také sparťanskejšie podmienky ...
Dorast jak zezvazarmu .... ked sa tak na to kuknem napadne ma spartakiáda na strahove...
tak toto sa hangáre v obale ... príprava sa rozbehla naplno ...
tak toto sa dostalo do pôdy
A aby sa len tak neplánovalo, čo to sa už aj zelená aj červená pod hangárem
tak majte sa pjestitelé ... veľa zdaru

8-methyl-N-vanillyl-6-nonenamide / Liečivý efekt kapsaicínu se môže prejaviť pri dávkach 400mg - 3xtýždenne. To je množstvo odpovedajúce asi 3-8 papričkám habanera.
Mazééééééééééc!!!!!!