Moh bych tomu dát nějaký světlo, tuším mám někde takovou tu stolní lampičku kde je zářivka. Takže jak vyleze klíček tak to přesunu a ještě tomu posvítím. Bude stačit jen když bude šero a v noci? Nebo celý den?Holys89 píše:něčím svítit by se ale hodilo, jinak budeš mít slabé stonky z toho, jak se ti vytáhnou....
Klíčení za tmy vadí nebo ne?
Re: Klíčení za tmy vadí nebo ne?
Já to mám přes časovač na cca 13-14 hodin denně, a je lepší svítit aspoň s něčím, než s ničím.. uvidíš co to udělá... každopádně, kdyby sis přece jen chtěl to světlo pořídit, tak mrkni tady na fóru do světel... Koupíš zářivky za 300... což je v pohodě a budeš mít jisté, že se ti to nebude lámat... 

Správné chilli pálí 2x...

určitě si něco pořídím. Ale asi až na příští sezonu. Ted scháním nějaký akvárko na pařník a pak nějakou starší skříň kam vecpu asi něco takového http://www.seminka-chilli.cz/zarivkove- ... 82565.html" onclick="window.open(this.href);return false; . Tohle ale zbytečně dlouhýHolys89 píše:Já to mám přes časovač na cca 13-14 hodin denně, a je lepší svítit aspoň s něčím, než s ničím.. uvidíš co to udělá... každopádně, kdyby sis přece jen chtěl to světlo pořídit, tak mrkni tady na fóru do světel... Koupíš zářivky za 300... což je v pohodě a budeš mít jisté, že se ti to nebude lámat...

Letos jedu minipařník nyní v kotelně a pak bude přesun pod obyčejnou lampičku pokud něco vyklíčí

já m ám na klíčení pařník z growshopu za 99 kč, tam mi to klíčí a po vyklíčení až dávám do akvárka... můžeš mrknout na mojí galerii ve vnitřním pěstování chili, tam to vše mám... Já taky letos pěstuju poprvé, nechci říkat, že to mám dobře, ale zatím sklízím úspěch. Snad ti to aspoň trochu pomůže
Správné chilli pálí 2x...

já potřebuju přitápět, jinak mám zimu doma na to
Ahoj,taky mi uz vykukujou chilli, maj prvni listky .
- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
- Obrázky: 0
No huráá 

tak to gratuluju, u mě pořád nicdana píše:Ahoj,taky mi uz vykukujou chilli, maj prvni listky .