Mas to ale krasny, je videt ze i doma pod umelym svetlem se da pestovat vlastne v jakoukoliv rocni dobu.
LOBO - prales 2015
Re: LOBO - prales 2015
K tomu rozvetvovani. Pokud to mas do foliaku tak ok, ale pokud by to bylo na balkon jako jsem mel ja vloni, tak neni sance bez zastrihovani od zacatku
Resp. asi jo ale bude to pak vysoka mrska pekne
) Moje Haba pak melo asi jen 40 cm na vysku ale rozpeti asi 80cm. Coz me vyhovovalo. Protoze byla rostlinka pekne pevna a kosata. Takovej peknej kerik.
Mas to ale krasny, je videt ze i doma pod umelym svetlem se da pestovat vlastne v jakoukoliv rocni dobu.
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
To MartinS: Zrovna tato je už pres měsíc u okna, dával jsem ji tam když měla 20cm, teď měří 33cm. A tuhle si asi nechám doma na balkone ale uvidím nozna ji hvizdnu i jen tak do zahonu 
- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 789
Tyjo, to už je pěkná "teenka"
V květnu tedy proběhne košt, jo?
)
Asi tak bych to viděl, tuhle papričku jsem ještě nejedl ( Pennis pepper orange ), respektive koštovat bude žena, tahle odrůda je speciálně pro ní 
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Krásný kytky když někdo umí tak umí stačili by mi poloviční kytky |:D
To zní velmi dvojsmyslnělobo píše:Asi tak bych to viděl, tuhle papričku jsem ještě nejedl ( Pennis pepper orange ), respektive koštovat bude žena, tahle odrůda je speciálně pro ní
Ale také mi roste...jen ve variantě red ;-)
Pennis Pepper není zrovna kytka na parapet
. Je sice o něco menší než třeba keř Bishops Crown, je ale velice vitální a rozhodně to není žádný drobek.
Já jsem koncem listopadu 2013 testoval klíčivost Jalapenos Early a v první polovině března 2014, jsem sklízel ze 120 cm vysokého keře na parapetu v obýváku první zralé plody
Já jsem koncem listopadu 2013 testoval klíčivost Jalapenos Early a v první polovině března 2014, jsem sklízel ze 120 cm vysokého keře na parapetu v obýváku první zralé plody