Paráda, díky za upozornění!!!
Svícení
Re: Svícení
Nestraš, v Praze už v tuhle dobu být mráz nesmí
Ale super, díky za tip...mobilní to není,ale tak asi bych v případě toho, že bych slyšel,že má mrznout byl schopný přenést rostlinky z venku domů.
Presne tak..ja planuju premisteni ven az v druhe pulce kvetna..podle me je lepsi pockat a nechat si o par tydnu kytky doma, nez je vystrčit do foliaku nebo skleniku a pak kazdy den sledovat teplotu a strachovat se co to vyvede a jestli je nesezehne mraz 
No ono ne vzdy ma clovek doma misto drzet kytky az do kvetna nekde u parapetu. Ja to loni risknul a cast dal do maleho foliaku z OBI, protoze uz nebylo rostlinky kam davat 
Samozrejme cast zustala doma, pro sychr kdyby necekany mraz prisel, tak abych neprisel o vsechno. Nastesti bydlim v 5.patre, takze pozemni mraziky me minou a je u nas vzdy tak o 1-3°C vice nez je v predpovedi.
Samozrejme cast zustala doma, pro sychr kdyby necekany mraz prisel, tak abych neprisel o vsechno. Nastesti bydlim v 5.patre, takze pozemni mraziky me minou a je u nas vzdy tak o 1-3°C vice nez je v predpovedi.
No asi to risknu někdy koncem dubna pokud budu vědět že nějakou dobu už pod nulo není.. Mám také výhodu,že bydlím na vyšším bodě..navíc v nejvyšším patře (4.
),ale i tak je to dost vysoko a mám velkou terasu, tak se tam budou mít dobře
a nevýhodou je právě to,že mám malý byt, tak to není kam dávat, proto to řeším
- Berry161
- Stálý člen
- Reputace: 2
- Obrázky: 0
Raději budu zlehka temperovaného foliaky než stěhovat rodinu myslím že po dalším hnojení bude hodně radikální přírůstek zelené masy a na grow box předělat byt se mi nechce
- Jacopo.F.
- Stálý člen
- Reputace: 698
- Obrázky: 0
Já něco takového plánuju...Berry161 píše: na grow box předělat byt se mi nechce