Zdravím,
papričky pěstuji cca. 3-4 roky. Dříve jse pěstoval Jalapena, ale nejraději mám různé druhy Habanera (žluté, oranžové, červené), takže Habanero Bonda Ma Jacques (žlutá), Habanero Red, atd... prostě papričky kolem 300 tis.
Letos chci vyzkoušet Habanero Red Savina a velmi zvědav jsem na Squash Jamaican Yellow, která má mít dobrou chuť a košatý keř. Red Savina, předpokládám, bude náročná asi jako ostatní Habanera. Má někdo zkušenosti s odrůdou Squash Jamaican Yellow?
Jen tak mimo - můj nick "Ossip_Zadkin" je jméno opravdové osoby - byl to sochař původem z Balkánu, který působil ve Francii a Belgii:-)
Jirka
Pozdrav od Mělníka
- Ossip_Zadkin
- Nový člen
- Reputace: 3
- Obrázky: 0
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pozdrav od Mělníka
Hoj,
přeji ti ať se daří a pořádně to roste. To Haba Red Savina jsem minulý rok pěstoval a už je takové ostřejší oproti jiným habanerům, ale plodilo krásně. Třeba takové Bonda ma Jacques plodilo neskutečně, ale pal byl ohodně slabší oproti Savině. Ale celkově jsou habanera chutově vynikající a člověka to nesežehne
pro běžnou konzumaci ideální. 
přeji ti ať se daří a pořádně to roste. To Haba Red Savina jsem minulý rok pěstoval a už je takové ostřejší oproti jiným habanerům, ale plodilo krásně. Třeba takové Bonda ma Jacques plodilo neskutečně, ale pal byl ohodně slabší oproti Savině. Ale celkově jsou habanera chutově vynikající a člověka to nesežehne

http://www.foto-tapety.cz
- stalker251
- Stálý člen
- Reputace: 18
veľa štastia 

http://www.youtube.com/user/stalker2512?feature=mhee" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ossip_Zadkin
- Nový člen
- Reputace: 3
Tak jsemještě dokoupil semínka Naga Morich. Zkusím si taky "milionovou papričku" - snad se mi to povede. Má někdo nějaký tip (jestli tato odrůda nepotřebuje něco speciálního)?Ossip_Zadkin píše:Zdravím,
papričky pěstuji cca. 3-4 roky. Dříve jse pěstoval Jalapena, ale nejraději mám různé druhy Habanera (žluté, oranžové, červené), takže Habanero Bonda Ma Jacques (žlutá), Habanero Red, atd... prostě papričky kolem 300 tis.
Letos chci vyzkoušet Habanero Red Savina a velmi zvědav jsem na Squash Jamaican Yellow, která má mít dobrou chuť a košatý keř. Red Savina, předpokládám, bude náročná asi jako ostatní Habanera. Má někdo zkušenosti s odrůdou Squash Jamaican Yellow?
Jen tak mimo - můj nick "Ossip_Zadkin" je jméno opravdové osoby - byl to sochař původem z Balkánu, který působil ve Francii a Belgii:-)
Jirka
- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
Squash Jamaican Y pěstuji již třetí sezonu....celkem nenáročná kytka - bohatě plodí ..... nároky podobné jako Habanero...Ossip_Zadkin píše:Tak jsemještě dokoupil semínka Naga Morich. Zkusím si taky "milionovou papričku" - snad se mi to povede. Má někdo nějaký tip (jestli tato odrůda nepotřebuje něco speciálního)?Ossip_Zadkin píše:Zdravím,
Jirka