Pozdrav od Mělníka

Vaše koníčky, krom pěstování chilli :tiphat:
Ossip_Zadkin
Nový člen
Reputace: 3
Obrázky: 0

Pozdrav od Mělníka

Příspěvekod Ossip_Zadkin » 22 led 2015 17:38

Zdravím,

papričky pěstuji cca. 3-4 roky. Dříve jse pěstoval Jalapena, ale nejraději mám různé druhy Habanera (žluté, oranžové, červené), takže Habanero Bonda Ma Jacques (žlutá), Habanero Red, atd... prostě papričky kolem 300 tis.

Letos chci vyzkoušet Habanero Red Savina a velmi zvědav jsem na Squash Jamaican Yellow, která má mít dobrou chuť a košatý keř. Red Savina, předpokládám, bude náročná asi jako ostatní Habanera. Má někdo zkušenosti s odrůdou Squash Jamaican Yellow?

Jen tak mimo - můj nick "Ossip_Zadkin" je jméno opravdové osoby - byl to sochař původem z Balkánu, který působil ve Francii a Belgii:-)

Jirka

chilli-max
Stálý člen
Reputace: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Pozdrav od Mělníka

Příspěvekod chilli-max » 22 led 2015 18:11

Hoj,
přeji ti ať se daří a pořádně to roste. To Haba Red Savina jsem minulý rok pěstoval a už je takové ostřejší oproti jiným habanerům, ale plodilo krásně. Třeba takové Bonda ma Jacques plodilo neskutečně, ale pal byl ohodně slabší oproti Savině. Ale celkově jsou habanera chutově vynikající a člověka to nesežehne :angry1: pro běžnou konzumaci ideální. :wave:
http://www.foto-tapety.cz

stalker251
Stálý člen
Reputace: 18

Příspěvekod stalker251 » 23 led 2015 12:25

veľa štastia :tiphat:
http://www.youtube.com/user/stalker2512?feature=mhee" onclick="window.open(this.href);return false;

Ossip_Zadkin
Nový člen
Reputace: 3

Příspěvekod Ossip_Zadkin » 25 led 2015 10:11

Ossip_Zadkin píše:Zdravím,

papričky pěstuji cca. 3-4 roky. Dříve jse pěstoval Jalapena, ale nejraději mám různé druhy Habanera (žluté, oranžové, červené), takže Habanero Bonda Ma Jacques (žlutá), Habanero Red, atd... prostě papričky kolem 300 tis.

Letos chci vyzkoušet Habanero Red Savina a velmi zvědav jsem na Squash Jamaican Yellow, která má mít dobrou chuť a košatý keř. Red Savina, předpokládám, bude náročná asi jako ostatní Habanera. Má někdo zkušenosti s odrůdou Squash Jamaican Yellow?

Jen tak mimo - můj nick "Ossip_Zadkin" je jméno opravdové osoby - byl to sochař původem z Balkánu, který působil ve Francii a Belgii:-)

Jirka
Tak jsemještě dokoupil semínka Naga Morich. Zkusím si taky "milionovou papričku" - snad se mi to povede. Má někdo nějaký tip (jestli tato odrůda nepotřebuje něco speciálního)?

Dr.Pedr
Stálý člen
Reputace: 159

Příspěvekod Dr.Pedr » 25 led 2015 10:24

Ossip_Zadkin píše:
Ossip_Zadkin píše:Zdravím,

Jirka
Tak jsemještě dokoupil semínka Naga Morich. Zkusím si taky "milionovou papričku" - snad se mi to povede. Má někdo nějaký tip (jestli tato odrůda nepotřebuje něco speciálního)?
Squash Jamaican Y pěstuji již třetí sezonu....celkem nenáročná kytka - bohatě plodí ..... nároky podobné jako Habanero...

19722

15515

Zpět na „Představte se v chilli fóru“