Honza se představuje

Vaše koníčky, krom pěstování chilli :tiphat:
Honza
Nový člen
Reputace: 0
Obrázky: 0

Honza se představuje

Příspěvekod Honza » 19 led 2015 19:34

Ahoj lidi,
jsem naprostý začátečník, ale chtěl bych letošní sezonu začít s pěstováním chilli. Rád si nechám od všech poradit a uvítám Vaše zkušenosti. Kromě chilli mám rád pěstování všeho možného k jídlu.

queenas
Stálý člen
Reputace: 78

Re: Honza se představuje

Příspěvekod queenas » 19 led 2015 20:19

Ahoj a vitej:)
Informaci je tu hodne. Kdyztak jsou tu ale vlakna na dotazy,kdybys potreboval. Jinak doporucuju zalozit vlastni vlakno ve vnitrni nebo venkovni galerii (podle toho, kde budes pestovat) a tam ti lidi obcas poradi i sami od sebe, kdyz uvidi nejakou chybu na tvych fotkach:)

proki73
Moderátor
Reputace: 36

Příspěvekod proki73 » 19 led 2015 21:38

Vítej příteli jsem rád za každého kdo se zde objeví a snaží se naučit kouzlu pěstování chilli pro začátek doporučuji přečíst základní věci pro klíčení a pěstování poté jak už zde bylo řečeno založit si své vlákno a věnovat se mu napsat co se vysévá do čeho se seje a podobně + přidávat fotky abychom věděli jak se daří a popřípadě mohly poradit a také doporučuji při snaze se dozvědět něco co nemohu najít na fóru nezakládat vlákno ale napsat soukromě někomu ze zkušených pěstitelů jako je chilli-max, colostomizar, dr pedr nebo přímo mě protože mi dělá radost když můžu poradit a pomoct popřípadě zaslat návod na pěstování a podobně přeji mnoho úspěchů do budoucna a ať to roste
z pozdravem moderátor fóra Proki

Honza
Nový člen
Reputace: 0

Příspěvekod Honza » 21 led 2015 15:29

Díky za úvod a rady. Založím si své vlákno. Budu pěstovat venku. Doma bych měl velký problém s podmínkami.

Zpět na „Představte se v chilli fóru“