Ježíšmarjá to mi snad neuděláš, měj ohled na zbytky mé dobré pověsti, pls.Laudis píše:Hmmm pěkná probírka, Bishopy jsem jeden rok měl, příjemná paprička. akorát teda ten keř co z toho je...šílenost. BTW co dáš když se na Chronomagu neobjeví link s těma hodinkama?
gandalf 2014
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2632
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: gandalf 2014
Život je boj, ale buď v klidu, to byl jenom takovej fórek při pátku. Od radosti z víkendu...
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2632
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Tak dík. Já jsem právě dovařil omáčku pro některé závisláky z chronomagu.
super vtípek ale ja to beru vážně dělat omáčku z kečupu je hřích a kuponané chilli taky alespoň to od vitany kde píšou že je na světě 200 druhu chilligandalf píše:Tak dík. Já jsem právě dovařil omáčku pro některé závisláky z chronomagu.
pěkné ale listky bych nejedl 
To asi jak se mrsky drzely keriku zuby nehty tak sly i s vetvi 
Jinak super sklizen a krasne barevne to je. Ja se take hrozne tesim na pristi sezonu, uz jsem si udelal nakres kvetinacu na balkon v libreofficu.
Vim ted maximalni pocet kvetinacu a jeste zkusim trochu upravit druhej mensi balkon. Udelam mini strisku.
Mam nejake zbytky tohodle plastu http://www.lanitplast.cz/data/soubory/k ... inwall.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak super sklizen a krasne barevne to je. Ja se take hrozne tesim na pristi sezonu, uz jsem si udelal nakres kvetinacu na balkon v libreofficu.
Vim ted maximalni pocet kvetinacu a jeste zkusim trochu upravit druhej mensi balkon. Udelam mini strisku.
Mam nejake zbytky tohodle plastu http://www.lanitplast.cz/data/soubory/k ... inwall.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;