jirka66

Vaše koníčky, krom pěstování chilli :tiphat:
jirka66
Nový člen
Reputace: 5
Obrázky: 0

jirka66

Příspěvekod jirka66 » 05 lis 2014 20:12

Zdravím všechny příznivce chilli. Vždy jsem měl rád ostřejší jídla, ale že jsem trochu ,,jiný´´, jsem poznal až v thaiské restauraci. Se známými kteří údajně také rádi ostré jsme si všichni objednali něco opravdu pálivého. Zatím co všichni odpadávali, já byl na vrcholu blaha :-) Letos jsem objevil web seminka-chilli a jelikož mám rád silné zážitky, hned jsem pro sebe i kamarády objednal semínka TSM. U tchána již mám zamluvené místo ve skleníku. Všechno mu tam díky skvělé půdě roste jako blázen, tak si od toho docela slibuji. Samozřejmě teď přes zimu tady budu studovat všechna možná doporučení, rady a tipy, abych se do toho v předjaří mohl pustit alespoň jako trochu poučený. Přeji sobě i Vám všem ,,zapáleným´´, ať se daří :tiphat:

MartinS
Stálý člen
Reputace: 4497

Re: jirka66

Příspěvekod MartinS » 05 lis 2014 20:25

Zdravim Te kolego :-)
Ja jsem na tom byl pred rokem stejne jako ty, akorat jsem tedy nezacinal s brutalitkami jako TSM.
Takhle u me vypadala prvni sezona. Vzhledme k tomu ze neni moznost skleniku, tak jsem pestoval na balkone.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 2520c53f80" onclick="window.open(this.href);return false;

Vice zkusenosti ti urcite da tema nekoho dalsiho, kdo pestuje ve skleniku/foliaku. Doporucuji se podivat zde na foru mame jiz prakticky profesionalni pestitele s laskou a zapalem. Nad tematy napr. Reguluse a Chilli-maxe se doslova rozplyvam a slintam :-)

jirka66
Nový člen
Reputace: 5

Re: jirka66

Příspěvekod jirka66 » 05 lis 2014 20:34

to MartinS:

Tak tomu říkám balkonová výzdoba - kam se na to hrabou nějaké muškáty :-)). Gratulace a díky za tipy.

Zpět na „Představte se v chilli fóru“