Pasilla Bajio zpracování

Ptejte se na cokoliv, žádná otázka není špatná
Carniflora
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 26 říj 2014 18:33
Reputace: 1
Obrázky: 0

Pasilla Bajio zpracování

Příspěvekod Carniflora » 26 říj 2014 18:54

Zdravím,
již delší čas forum pasivně čtu ale letošní sklizeň mě vyprovokovala k dotazu.
Obrázek

Máte zkušenost se zpracováním Pasilla Bajio (pokud je to vubec správně pojmenovaná odrůda).
Čerstvá mi přijde taková tuhá až moc "zeleninová" a zavařená ve sladkokyselém nálevu se chuťově taky moc nepředvede. Zlaté beraní rohy.
Máte ji? Jak ji zpracováváte?

S pozdravem Zbyněk.

Uživatelský avatar
proki73
Moderátor
Příspěvky: 909
Registrován: 03 dub 2013 22:00
Reputace: 36
Obrázky: 0

Re: Pasilla Bajio zpracování

Příspěvekod proki73 » 26 říj 2014 19:23

ahoj zpracování kozích rohu je jasné již zminěný nálev a Pasilla Bajio je fajn na sušení a nebo do chilli omáček díky své chuti


Zpět na „Začátečnický koutek“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti